<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jól fizető olasz és spanyol tippek

A Real kemény meccsre számíthat a Malaga vendégeként, az olasz élvonalban pedig egy döntetlen-gyanús meccsre hajtunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06004. Sassuolo - Empoli, X (3.00) - olasz bajnokság, 15:00

A nyolcadik helyen álló Sassuolo a kilencedik Empolit fogadja az olasz bajnokság 26. fordulójában. Egyik csapatról sem állíthatnánk, hogy kirobbanó formában lenne. A hazaiak a legutóbbi hét meccsükön nyeretlenek maradtak, négy döntetlen mellett három vereség a mérleg. Legutóbb január 10-én az Inter otthonában tudott nyerni a csapat. Az egész szezonban pedig már tizenegyszer játszottak döntetlent, ennél többször csak a sereghajtó ösztozodott a pontokon (12). A vendégek is hasonlóan teljesítenek. Empoli hat találkozó óta képtelen nyerni, négy döntetlen és két vereség a mutató. Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A hazaiaknál Karim Laribi nem bevethető, míg a másik oldalon a sérült Andrea Costa és az eltiltott Mário Rui hagyja ki a vasárnapi találkozót. A két csapat idénybeli első meccsén 1-0-s Empoli siker született. Figyelembe véve a két csapat gyenge formáját, mi pontosztozkodásra számítunk.

06860. Málaga - Real Madrid, 2 vagy 3 gól (2.00) – spanyol bajnokság, 16:00

Az edzőváltás óta jól pörög a Real Madrid, a Zidane-éra hét mérkőzéséből hatot megnyert, egyedül a Betis otthonában játszott döntetlent. A sorminta a következő: Madridban gálázik, idegenben visszafogottabb az együttes. Nem várunk gólzáport ezúttal sem, ugyanis a masszív középcsapatnak számító Málaga kapuját nem egyszerű bevenni, ahogy azt a 24 bajnokin összehozott 21-21-es gólkülönbség is mutatja. A vendégeknél Bale és Varane kihagyja az összecsapást, míg Pepe szereplése kérdéses, hazai oldalon hárman hiányoznak.

Hogy nem lesz sétagalopp a meccs a hét közben Rómában diadalmaskodó Real számára, előrevetíti az is, hogy a vendégek csak egy ponttal szereztek többet (19) idegenben, mint a Málaga otthon. A hazaiak legutóbbi három bajnokiján kettő vagy három találat esett, hogy mást ne mondjunk, 2-1-re nyert a La Rosaledában a Barcelona. Tavaly szeptemberben, fordított szereposztásban 0-0-t játszottak, ezúttal várunk gólokat – de csak mértékkel…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!