<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Besiktas, Steaua és az Avangard

Favoritra fogadunk a KHL rájátszásában, a román élvonalban a Steaua idegenben is diadalmaskodhat, emellett a török bajnokesélyesnek is bizalmat szavazunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

31674. Avangard Omszk - Nyefytehimik Nyizsnyekamszk, 1 (1.45) - KHL rájátszás, 12:00

A keleti első és nyolcadik kiemelt csatája is megkezdődik hétfő délben a KHL rájátszásában. Az Avangard 106 ponttal magabiztosan húzta be az alapszakasz 1. helyét keleten még úgy is, hogy az utolsó 4 fordulóban nyeretlen maradt. Ezt főként védelmének köszönheti, mely 120 kapott góllal a legjobb volt abban a főcsoportban, a támadósor 156 góllal közepesen muzsikált. Ennél azért több kell majd ahhoz, hogy akár nagydöntőt játszhasson az együttes. A Nyefytehimik elleni párharc remek lehetőség arra, hogy a csapat felpörögjön. A vendégek ugyanis 86 ponttal épphogy becsúsztak a playoff-ba. Extrát nem tudott mutatni a csapat, sőt... A 130 lőtt gól kevésnek mondható, míg a 136 kapott találat közepes. Gólok tekintetében az amerikai Stoa és az orosz Zhukov vitte hátán a csapatot, Kvapil pedig remekül szolgálta ki őket. A továbbjutáshoz 4 nyert meccs kell és azt gondoljuk, hogy a főcsoport győztese nem hagyja elúszni a hazai pálya előnyét és már az első meccsen megmutatja, ki ebben a párosításban a favorit.

25376. Besitas - Genclerbirligi, 1 (1.40) - török bajnokság, 19:00

A bajnoki címre hajtó Besiktas ezúttal a kiesés elől menekülőt fogadja a török élvonalban. A hazaiak jelenleg a tabella 2. helyén állnak, ám lemaradásuk mindössze 2 pont az éllovas Fener mögött és 2 meccsel kevesebbet játszottak riválisuknál. Vagyis elméletileg lépéselőnyben vannak, ám hibázásra nem nagyon van lehetőség. A Mersin elleni elhalasztott meccset nehézkesen ugyan, de behúzta a gárda, az európai kupaporondon pedig már nem érdekeltek, így teljes gőzzel a bajnoki címre hajthatnak.

A Genclerbirligi 22 pontos, zsinórban 4 bajnokit nyert, így 8 pontra távolodott el a kieső zónától. Ráadásul ezalatt a 4 forduló alatt mindössze 2 gólt kapott, a legutóbbi három meccsen pedig egyet sem. Ettől függetlenül idegenben szerény, 2-1-7-es sort tudhatnak magukénak 8-18-as gólkülönbséggel, ami beszédes. Sokkal ütősebb a Besiktas kerete, motivációból sincs hiány hazai oldalon, így nem látjuk okát annak, hogy a Besiktas ne szakítsa meg a vendégek remek szériáját.

30586. Voluntari - Steaua Bukarest, 2 (1.50) - román bajnokság, 19:30

A Voluntari a tizenkettedik, azaz osztályozós helyen áll, 18 pontja van, abszolút nem érezheti magát biztonságban. Otthon sokat döntetlenezik, egy győzelem és öt vereség mellett hatszor osztozkodott meg a pontokon hazai környezetben. Az év első bajnokiján fontos győzelmet aratott riválisánál. A Steaua mér futott jobb idényt, csak a negyedik a csapat 43 ponttal. Idegenben 6-2-4 a statisztikája. A fővárosiak idegenbeli győzelemmel kezdték a tavaszi szezont. A Steaua pályaválasztásával 3–1 lett a végeredmény. Most kevesebb gólt és vendég sikert várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!