<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bocs, Dárdai, de ezt a tippet nem tudjuk kihagyni

Dárdaiék lendülete mintha elfogyott volna a szezon végére, a Leverkusen otthonában szombat este sem számíthatnak könnyű menetre.
Német bajnokság
Leverkusen - Hertha BSC
Szombat, 18:30 óra

A házigazda nagy formába került a bajnokság hajrájára: Roger Schmidt alakulata hat mérkőzést nyert meg zsinórban, és így feljött a 3. helyre, amely BL-főtáblát ér a végelszámolásnál. A BayArénában 8-3-4 a mutatójuk, az utolsó három találkozójukat nullra nyerték meg saját közönségük előtt. A forma tehát parádés, viszont sérülések nehezítik majd a szakmai stáb munkáját. A két szélső bekk, Jedvaj és Wendell kidőlt a sorból, Boenisch pedig a középpályáról hiányzik majd sérülés miatt.

A Hertha összességében várakozáson felül teljesít, a tavaly még a kiesés ellen küzdöttek a fővárosiak, ehhez képest most még a BL-szereplés is téma a klubnál. Dárdai rendesen összepakolta az együttest, amely 49 egységével a 4. helyen áll. Idegenben azért akadtak bajok (5-2-8), de a forma még aggasztóbb. Négy bajnokin csak 1 pont, közben sima vereség a kupában a Dortmundtól. A kék-fehéreket a Gladbach-Mainz-Schalke trió üldözi, tehát a hátralévő három játéknapon lesz motivációja a csapatnak. A keretben Darida és Kauter, két középpályás sérült.

12074. Leverkusen - Hertha BSC, 1 (1.62) - Tippmix

Bár vannak fontos hiányzói a hazaiaknak, mégis azt gondoljuk, hogy a piros-feketék lendülete kitart. A Hertha mintha kipukkadt volna a szezon végére, ma nem okoznak meglepetést, megadják magukat a gyógyszergyáriaknak. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!