<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kosárral és BL-lel 4.10-es odds

Pazarul fizető ötletünk van a Bayern-Atletico derbire, a VTB kosármeccsen pedig megszorongathatják a Himki csapatát.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

05818. Himki Moszkva - Lok. Kubany Krasznodar, 2, hendikep +3,5 pont (2.05) – férfi kosárlabda VTB-liga, 17:30

A bombaerős sorozat negyeddöntőjének második meccsét Moszkvában vívják, ahogy múlt vasárnap az elsőt. A Himki már az első negyedben tízpontos hátrányba került, ám talpra áll, és végül 86-80-ra megnyerte az összecsapást. A hazaiak a 31 pontig jutó Rice-ra és a 26-ot termelő Svedre építettek, a kettős 11 triplát süllyesztett el a gyűrűben. A Moszkva összesen 16 hármast dobott, ez félelmetes mutató, főleg, hogy 29 kísérletből érte el.

A Kubanynak valamit ki kell találnia, ugyanis a 0-2-es állás nem sok jót ígér a három nyert meccsig tartó párharcban. Ismerjük jól Broekhoffék erejét, a csapat a Barcelona kiverésével ott lesz az Euroliga négyes döntőjében. A két csapat háromszor találkozott ebben az idényben, az alapszakasz során Moszkvában hosszabbítás után győzött a Himki, Krasznodarban 94-81-re a Kubany. Kedden nagyon szoros meccset várunk, s ha Barcelonában tudott győzni, Moszkvát is beveheti a Lokomotiv. A biztonság kedvéért három ponttal azért megtámogatjuk a vendégeket.

08416. Bayern München - Atlético Madrid, 2. félidőben lesz több gól (2.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

A BL-elődöntőben az első meccs 1–0-ás madridi sikerrel zárult. A bajorok a hét végén nem tudták lezárni a bajnokságot, csak döntetleneztek a Mönchengladbachhal (1–1). Előnyük még így elég lesz a hajrára. A Bajnokok Ligájában eddig otthon hatékonyak voltak a piros-fehérek, ám ma nehéz dolguk lesz az Atleticóval. Nem eshetnek neki a sapnyoloknak, mivel egy bekapott gól végzetes lehet. A spanyolok újabb sikert arattak a La Ligában (Rayo, 1–0), így üldözik tovább a Barcelonát. Torresék zártan védekeznek, felesleges kockázatot nem vállalnak. Az első félidőben nem lesz látványos játék, az idő múlásával viszont ki kell támadniuk a németeknek. A második félidő várható izgalmasabbra.

 
 
  • 1csabcsi402016május03.19:07ÚjVálasz

    Gyerekek!Ezt az elemzett kosàrtippet jòl benèztètek...esèlyük sem volt egy percig sem..

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!