<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

A Leicester lehet a londoni rangadó nyertese

A Premier League 36. fordulójának zárómeccsén a Chelsea kikaparhatja a gesztenyét korábbi menedzserének.
Angol bajnokság
Chelsea - Tottenham
Hétfő, 21:00 óra

Guus Hiddink alakulata sok örömet nem okozott idén a szurkolóknak, most azonban egy városi riválist keseríthet el, ha ugyanis legalább egy pontot szerez ma este, akkor az éllovas Leicestert már nem érheti utol a Spurs. A Chelsea jelenleg 10. a tabellán, az európai kupaindulást érő helyekre már nincs esélye odaérni, így számukra gyakorlatilag nem bír különösebb téttel a találkozó. Ettől függetlenül biztosan nem veszik félvállról a mérkőzést, ráadásul a T’ham ellen remekül megy a csapatnak, főleg hazai pályán, a vendégek 1990 óta nem tudtak győzni a Stamford Bridgen. Ami a hiányzókat illeti, Courtius eltiltás, Zouma és Remy sérülés miatt nem lehet ott a pályán, de Terry és Cahill játéka is kérdéses.

Mauricio Pochettino csapata az egy héttel ezelőtti, West Brom elleni döntetlennel nagyon megnehezítette a saját dolgát, így lassan már csak a csodában bízhatnak Kelet-Londonban. Az idegenbeli mérlegük viszont figyelemre méltó, legutóbbi 16 vendégként lejátszott bajnokijukból csupán egyet veszítettek el Eriksenék, ma azonban a pontosztozkodás kevés lenne. Az argentin mesternek a sérült Bentalebet és az eltiltott Dele Allit kell nélkülöznie, de Eric Dier sem biztos, hogy felépül.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

08999HChelsea vagy döntetlen1.45

Izgalmas és eseménydús meccset várunk, ahol a Tottenhamnek muszáj lesz támadnia, hiszen csak a győzelemmel tarthatja életben bajnoki álmait. A Chelsea viszont kontrákra rendezkedhet be, ez a fajta játék pedig remekül fekszik Hazardéknak, akik némileg most kárpótolhatják a drukkereket, ha London egy másik csapat ütik el az aranyéremtől. Mivel a kékek egy magabiztos, Bournemouth elleni 4–1 után várhatják az összecsapást, szerintünk kitarthat a lendületük és nem fognak kikapni, a leicesteriek helyében tehát behűtenénk a pezsgőket...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!