<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Ezt a szerdai tippet kár lenne kihagynod

Az Eb-re készülő belga válogatott jó eséllyel könnyűszerrel intézi el szerda este a szebb napokat is látott finn csapatot.
Válogatott mérkőzés
Belgium - Finnország
Szerda, 20:45 óra

Belgium gőzerővel készül a kontinensviadalra, Marc Wilmots együttese pedig kezd egyre jobb formába lendülni. A selejtezők alatt is magabiztosak voltak a vörösök, a támadósoruk parádés volt, és összességében is rendben volt Lukakuék teljesítménye. A 10 tétmeccsük közül hetet megnyertek, kétszer remiztek, és csak Walesben kaptak ki. A felkészülési időszakban is jól megy de Bruynééknek, az olaszokat verték, a portugáloktól kikaptak, a napokban pedig nyertek Svájcban. Hazardék otthon erősek, egyedül Bale-ék úszták meg verés nélkül a belga túrát.

Finnország leszerepelt a selejtezőkben, az északiak mindössze a 4. helyen zártak a mi csoportunkban. Esélyük sem volt a jobb helyezésre, 3-3-4-es mérlegükhöz 9-10-es gólkülönbség társult - a csatársor tehát járt csúcsra a csoportmérkőzéseken. A kispadon is váltás történt közben, épp a mieinktől elszenvedett hazai vereséget követően 2015 nyarán. A sorozat végezte után négy felkészülési meccset vívtak a fehér-kékek, és mindannyiszor kikaptak, nem is kicsit. Ami elszomorító, hogy gólt sem rúgtak Markku Kanerva fiai... Alig ha ma táltosodnak meg a fiúk...

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0494204Belgium és 2.5 gólnál több1.85

A belga támadógépezet félelmetes, Bentekéék magabiztos győzelmet arathatnak a gyengécske finnek ellen. Sima hazai győzelmet és legalább három találatot várunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!