<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.20

Pazar szorzó a Wales-Belgium negyeddöntőre

Péntek este véget érhet a walesi álom, hiszen a formába lendülő és nekünk négyet vágó Belgium jó eséllyel továbblép majd az elődöntőbe.
Európa-bajnokság, negyeddöntő
Wales - Belgium
Péntek, 21:00 óra

Wales és Belgium egy selejtezőcsoportban volt a kontinenstorna előtt, és a két ütközetről bizony a sárkányosok őriznek szebb emlékeket. Az Eb-n aztán Chris Coleman legénysége pazarul kezdett, legyőzte 2-1-arányban a szlovákokat. Jött a "nagytestvér" elleni mérkőzés, amelyen sokáig remekül tartották magukat Ramsey-ék, ám végül akkor a háromoroszlánosok fordítani tudtak a hajrában (Anglia 1-2). Az utolsó játéknapon az oroszok ellen futballoztak talán a legjobban Bale-ék, nem is maradt el a siker, sima 3-0 lett a vége.

A nyolcaddöntőben egy brit ellenfél, nevezetesen Észak-Írország várt Allenékre. Az ütközet nem hozott valami extra játékot, de a walesiek addig gyötörték ellenfelüket, míg végól egy öngóllal sikerült kivívniuk 90 perc alatt a továbbjutást. Még a selejtezők idején abban rejlett Wales ereje, hogy a hátsó alakzat nagyszerűen zárt, alig-alig kaptak gólt Williamsék a kvalifikáció során. A támadójáték olykor döcögött, nem igazán szórták meg ellenfeleiket Vokesék. A kontinensviadalon viszont változott a helyzet, Gunterék lőtték - a mieinkkel egyetemben - a legtöbb gólt a csoportmeccseken (6)! Bale igazi vezér lett, és Ramsey is elkapta a fonalat. A keretben Ashley Williams hagyott ki edzéseket, az ő szerepeltetése kérdéses.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0624306Belgium és több, mint 1.5 gól2.20

Belgium a torna egyik favoritjaként érkezett Franciaországba - ám nem így kezdtek Marc Wilmots fiai. A nyitófordulóban az olaszok taktikus játékkal verték a vörösöket 2-0-ra. A kritikusok nyomban rámutattak: hiába a sok sztár, ha ők nem alkotnak egységes csapatot, ráadásul a pletykák szerint a futballisták és a szövetségi kapitány között sem volt éppen felhőtlen a viszony. Ehhez képest Hazardék rendesen összekapták magukat! Rúgtak egy hármast az íreknek, 1-0-ra legyűrték a svédeket, majd a nyolcaddöntőben - az eddigi legjobb teljesítményt nyújtva - 4-0-ra verték a mieinket. De Bruyne-ék látványos támadásokat vezettek, gyorsan, kreatívan fociztak, sikerük megérdemelt volt.

A szakmai stábnak néhány problémával azért szembe kell néznie a napokban: Magyarország ellen Vermaelen begyűjtötte második sárgáját, ami eltiltást jelent, illetve Hazard is kisebb sérülést szenvedett, így edzéseket hagyott ki. A szaksajtó szerint Denayer pótolhatja majd a belső védőt, és amennyiben Hazard sem épülne fel, úgy Carrasco kaphat helyet a kezdőben.

Wales eddig nagyon odatette magát a tornán, cseppet sem jellemző rájuk a bunkerfoci. Ma sem változtatnak majd alapfelfogásukon, viszont ez Belgium ellen akár önveszélyes is lehet. Lukakuék bebizonyították, hogy tán a leggyorsabb együttes az Eb-n, és ma is élnek e fegyverükkel. A vörösök továbbjutását várjuk már a rendes játékidőben. Nyernek Witselék, és lesz a találkozón legalább két találat! Mi erre fogadunk!

Várható kezdőcsapatok

Wales: Hanassey - Chester, Williams, Davies - Gunter, Allen, Ledley, Ramsey, Taylor - Bale - Vokes

Belgium: Courtois - Meunier, Alderweireld, Denayer, Vertonghen - Witsel, Nainggolan - Mertens, Bruyne, Hazard - Lukaku

 
 
  • 3itsipia2016július02.06:57ÚjVálasz
    Idézet: Virág Gábor
    + ha már össze-vissza közzétesztek mindenféle b@lfax tippet, akkor meg legyen bennetek annyi, hogy szerepeltetitek a statisztikában is mert, ahogy elnézem ott most csak csupa nyerő van!
    ...

    na már megint itt tartunk....:)
    a tegnap előtti tippek fullosan meg voltak,nem örült neki senki...:)
    tegnap megint döcögött és itt az újabb énmegmondomafrankót vélemény....:) ha a kocsmában kapsz egy tutitippet és elmegy ? kiabalfasz? ha az interneten le van írva valami az már szent írás?
    én nem védem az oldalt!!!!! (bár én féléve követem őket és jelentős pluszban vagyok,mert én csak pár tippet veszek meg tőlük,de azzal egyet is értek....) ami pozitív a számomra hogy következetesen adják a tippeket, elemeznek és van benne logika!!!
    nekünk csak el kellene GONDOLKODNUNK rajta hogy kell vagy nem!!!!!! aki csak úgy felteszi a pénzét ezekre a tippekre (vagy bárki máséra) az meg is érdemli a sorsát... Ráadásul Gábor két olyan tippet emlegetsz ami az angol bajnokság végeredményével vetekszik!!!! ez az oldal nem a lottó és sorsjegy fanoknak van.....!
    nem is értem hogy miért engedik be őket a tippmixelőkbe (értsd totózó) csak feltartják a sort...:)

     
  • 2Virág Gábor2016július01.23:03ÚjVálasz

    + ha már össze-vissza közzétesztek mindenféle b@lfax tippet, akkor meg legyen bennetek annyi, hogy szerepeltetitek a statisztikában is mert, ahogy elnézem ott most csak csupa nyerő van!

     
  • 1Virág Gábor2016július01.23:01ÚjVálasz

    Te figyeljetek már! Nem akartok inkább viccoldalt nyitni? Azon talán még röhögnék is de ezen valahogy nem tudok! A grandiózus tippjeiteknek köszönhetően már a 2. ezresem buktam el nekte, köszönhetően! Kezdődött az Angol-Izlandon, most meg folytatódott a Wales-Belgán! Komolyan mondom csináljatok inkább, humorlapot ahelyett, hogy a "profitipp"-jeiteknek köszönhetően bukják el rajtatok az emberek a pénzüket! Jó nagy f@xok vagytok már az is biztos! Seggfejek!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!