<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 tipp, 4.3-as odds

Magyar és norvég gólokban utazunk szombaton, és merészet húzunk a brazil bajnokságban. Induljon a szombati tutivadászat!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

09013. Molde - Sarpsborg, 2.5 gól felett (1.55) - norvég bajnokság, 18:00

Két középcsapat találkozik a norvég második vonal 17. fordulójában szombat este. A Molde a tavalyi gyenge szezon után idén sem talál egyelőre magára, 25 pontjával csak a 7. helyen zárta a 16. fordulót. Négy kör óta nem nyert a házigazda, hiába lő sok gólt (30), a védelme gyakorlatilag átjáróház. A Sarpsborg ugyanennyi ponttal áll és formája sem rossz, hiszen a legutóbbi 5 körben 3-1-1 sort hozott össze. Erejéhez képest az idegenben elért 3-1-4 sor sem mondható túlzottan rossznak, viszont a 10 idegenbeli meccsen kapott 18 találat már meglehetősen sok.

Ráadásul a Molde otthon ontja a gólokat, így ezúttal sem néz könnyű meccs elé a Sarpsborg védelme. A Molde 3.6-os meccsenkénti gólátlaga önmagáért beszél, idegenben pedig a Sarpsborg csapatára sem jellemzőek az unalmas meccsek a maga 3.5-ös gólátlagával. Nem tartjuk tehát kizártnak, hogy ezúttal is könnyedén összejön a három találat.

07081. Honvéd – Ferencváros, mindkét csapat szerez gólt (1.85) – magyar bajnokság, 20:30

Külön cikkünkben ferencvárosi sikert tippelünk, ám nem gondolnánk, hogy a bajnok megússza kapott gól nélkül. A Partizani elleni BL-pofon még biztosan ott van a fejekben, a Honvéd biztosan igyekszik élni a lehetőséggel. A kispestiek remek felkészülésen vannak túl, és az Újpest elleni idényrajtra sem lehet panasz, hiszen 2-0-ra diadalmaskodtak. Gólváltást ígér a felek legutóbbi három párharca is, hiszen a házigazda (kétszer a Fradi, egyszer a Honvéd) rendre 2-1-re hozta a meccset. Doll együttese a Haladástól is kapott egy találatot, betalált az Üllői úton az albán ezüstérmes is – érzésünk szerint a Honvéd sem marad gól nélkül. Hogy aztán ez mire lesz elég?

02745. Vasco da Gama - Bragantino, (0-2) 2 (1.50) - brazil másodosztály, 21:00

A tabellára nézve ugyan egyértelműnek tűnnek az erőviszonyok ezen a brazil másodosztályú derbin, azonban a valós kép ennél valamivel árnyaltabb. A Vasco 32 pontjával vezeti a bajnokságot, azonban az élmezőny meglehetősen szoros, a 4. helyen álló Atletico csupán 3 ponttal van mögöttük, vagyis 1-1 rosszabb szériával óriásit lehet zuhanni. Otthon az 5 sikere mellett azért már hibázott kétszer az éllovas, ráadásul a Paysandu-Parana kettős közül az előbbi a Bragantino szintjét képviseli. A vendég együttes 17 pontos, és bár ez egyelőre csak a 17. helyre elegendő, még semmiről sem csúszott le, ugyanis még az 5. helytől is csak 8 pont választja el. Vendégként ugyan csak 1-3-4 mérleget tudhat magáénak, de a legutóbbi 3 vendég meccsén nem kapott ki. A formát is sikerült helyre rakni, hiszen 2 meccse nem tudtak ellene pontot sem szerezni az ellenfelek. A Bragantino tavaly egy erős középcsapat volt és vélhetően idén is felzárkózik majd a mezőnyhöz, a Vasco csapatát is képes lehet megszorongatni.

 
 
  • 5doordie2016július23.17:00ÚjVálasz
    Idézet: atkozottpista
    Köszi, de a Dundit már lekéstem, a Young Boysnál meg a mindkét csapat gólt lőt írtad? Mennyit raksz rá?
    Köszi!
    Az a gond, hiába írtam a múltkor is, amit adtak tippet, elment...
    ...

    Sajnálhatod, egy félidő alatt hozta a Dundee az over tippet! A YB tippel azért óvatosan, mert szezon eleje, de szerintem jó lesz.

     
  • 4atkozottpista2016július23.16:31ÚjVálasz
    Idézet: doordie
    Ezt már vagy 5000x olvashattuk tőled, de mindig tolod a saját hülyeségeid...

    Dundee-Dumbarton / 2.5 over (1,50)
    St. Gallen - Young Boys / BTTS (1,53)
    ...

    Köszi, de a Dundit már lekéstem, a Young Boysnál meg a mindkét csapat gólt lőt írtad? Mennyit raksz rá?
    Köszi!
    Az a gond, hiába írtam a múltkor is, amit adtak tippet, elment...ha bejön, nem nyavajgok a YB tipped.

     
  • 3csabarbi222016július23.15:39ÚjVálasz

    Én a Corinthias meg a Malmö sikerét raktam :)

     
  • 2doordie2016július23.15:26ÚjVálasz
    Idézet: atkozottpista
    Kedves Fórumozók! Mára csak egyetlenegy olyan tippet adjatok lgyszíves, amivel végre nyerhetek ebben a ro.adt életben én is, csak egyetlenegyszer. Olyan 1.40-1.
    ...

    Ezt már vagy 5000x olvashattuk tőled, de mindig tolod a saját hülyeségeid...

    Dundee-Dumbarton / 2.5 over (1,50)
    St. Gallen - Young Boys / BTTS (1,53)

     
  • 1atkozottpista2016július23.10:59ÚjVálasz

    Kedves Fórumozók! Mára csak egyetlenegy olyan tippet adjatok lgyszíves, amivel végre nyerhetek ebben a ro.adt életben én is, csak egyetlenegyszer. Olyan 1.40-1.50 körüli odsssal bármit, ami várhatóan be is jön. Megígérem utána nem nyavajgok soha többé.Köszönöm előre is!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!