<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Fener-siker helyett a gólokra hajtunk hétfőn

A gyenge rajtot bemutató és sérülésekkel bajlódó házigazda edzőt cserélt, a Fener elleni hétfő esti bajnokijukon a gólokra fogadunk.
Török bajnokság
Kasimpasa - Fenerbahce
Hétfő, 19:00 óra

A hazaiak a rossz rajt miatt edzőt váltottak. Otigbáék három meccsen egy pontot szereztek, mindkét idegenbeli meccsüket elbukták (Trabzonspor 0-3 és Basaksehir 1-3). A pontszerzés otthon az Adanaspor ellen jött össze. A keretben vannak sérültek, minden csapatrészben lesz hiányzó. Az új trénernek nem lesz könnyű dolga felrázni a társulatot, ráadásul a teher is elég komoly az előző idényben megszerzett 7. helyet követően, a szurkolók és a vezetők ismét a tabella első felébe várják a csapatot a nyári távozások ellenére.

11456. Kasimpasa - Fenerbahce, 2.5 gól felett (1.80) - Tippmix

A Fenernél Dick Advocaatot nevezték ki a nyáron, ám a holland egyelőre nem bizonyított a török alakulatnál. A BL-ben nem sikerült a főtáblára jutni, az El-ben viszont ott vannak a csoportkörben, egy ikszet már játszottak Lensék Ukrajnában a Zorya vendégeként. A megerősített keret a bajnokságban egyelőre bukdácsol: vereség a Basaksehir és a Bursaspor ellen, otthon pedig 3-3-as döntetlen a Kayserispor ellen. A védelem tehát egyelőre sebezhető, mely mind a BL-selejtezők során, mind az első El-csoportmeccsen, mind pedig az eddigi bajnokikon megmutatkozott, a támadójátékban viszont komoly potenciál van.

Az biztos, hogy a jelenlegi helyezésénél mindkét csapat többre hivatott, pláne az előző szezon eredményeit elnézve. Kétségtelen, hogy a Feneré az erősebb keret és ők a meccs esélyesei, azonban az eddig látottak alapján a gólokban is komoly érték van, háromig eljuthatnak a felek.

 
 
  • 1brezi2016szeptember25.13:17ÚjVálasz

    Bocs zavaràst kérdezem hétfőn 26-àn 4- mecset ha lehetne köszi szépen

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!