<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Fix hazait húzunk az izlandi bajnokin

A dobogóra hajtó Stjarnan végre magára talált, míg a középcsapat ÍA lendületét vesztette, ezek alapján pedig nem is meglepő, mire fogadunk.
Izlandi bajnokság
Stjarnan - ÍA Akranes
Hétfő, 22:00 óra

A 2014-es szezonban bajnoki címet ünneplő Stjarnan az előző évadban képtelen volt odaérni a dobogóra és a 4. hely címvédőként mindenképp csalódás volt. A jelenlegi szezonban is a dobogó a cél, amely nem is tűnik elérhetetlennek, ugyanis 30 pontjuk azt jelenti, hogy mindössze 4 ponttal szerzett kevesebbet, mint a már dobogón álló Bredablik. Az ÍBV otthonában ráadásul egy 5 meccses nyeretlen szériát is megtört a csapat, 2-1-re diadalmaskodtak. A védelem instabil pont a csapatban, ezt azonban a támadósor képes időnként kompenzálni, a 35-29-es gólkülönbségük is ezt mutatja. Elöl Baldvinsson és Halldorsson is gólerős, ketten együtt 12 gólnál járnak a szezonban.

Az ÍA az előző idényben újoncként erős középcsapatként szerepelt, ezt a szerepkört pedig ezúttal is megtartaná, amelyre meg is van minden esélye. Ott van ugyanis a középmezőnyben a gárda 28 egységével, a kieső zónától biztos, 10 pontos távolságra. A forma azonban hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen a legutóbbi két bajnokiját elveszítette a társaság, pedig a Throttur ellen legalább egy pontot illett volna megcsípni. Vendégként csupán 3-0-6 mérleget tudnak felmutatni, főként tehát odahaza veszélyes bárkire az Akranes.

40012. Stjarnan - ÍA Akranes, 1 (1.60) - Tippmix

Van miért visszavágnia a Stjarnan csapatának, hiszen ebben a szezonban beleszaladtak egy 4-2-es vereségbe az ÍA vendégeként, ráadásul tavaly ebben a felállásban sem sikerült nyerniük, akkor 1-1-es eredménnyel zárult a 90 perc. A Stjarnan viszont végre magára talált, az ÍA pedig mintha lendületét vesztette volna, ráadásul idegenben bőven a sebezhető kategóriába tartoznak. Mindezek tükrében ezen a szorzón mindenképp megér egy próbát a hazai tipp.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!