<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 5 meccs, 5 húzás, 9.7-es szorzó

Szenzációs meccsekből igyekszünk profitálni szombaton. A favoritjaink: Liverpool, Man. City, Fradi és Real Madrid...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

24559. Bournemouth - Everton, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - angol bajnokság, 16:00

A hazaiak magabiztosan maradtak benn tavasszal a Premier League-ben, a céljuk idén is ugyan ez. Rosszul rajtoltak, 1-1-3-as a statisztikájuk, hazai mérlegük egy vereség és egy győzelem - a Manchester Unitedtől kaptak ki, a West Bromwichot verték el. A héten a Ligakupától is elbúcsúztak, miután a Preston hosszabbításban nyert náluk. Hasonlóképpen járt az Everton is, a kékek a Norwich-csal szemben maradtak alul a második számú kupasorozatban. Viszont a liverpooli gárda a Premier League-ben menetel, a második helyen áll 13 ponttal. Idegenben mindkétszer győzött, a Sunderland és a WBA volt a két szenvedő alany. Gólratörő játék jellemzi Lukakuékat, viszont a védelme is zavarba hozható. Mindkét fél betalálhat a meccsen.

24669. Liverpool - Hull City, 1 és 2.5 gól felett (1.60) – angol bajnokság, 16:00

Nagy dobásra készül ebben az idényben a Liverpool, amely – minden sorozatot beleszámítva – négy győzelemmel és egy döntetlennel zárta a legutóbbi öt fellépését, a gólkülönbsége pedig e meccseken 15-3. A Premier League-ben 3-1-1 a Klopp-csapat mérlege, a rangadókat nagyszerűen hozta, hiszen 4-1-re verte a Leicestert, majd idegenben 2-1-re a Chelsea-t. A meghatározó futballisták közül Sturridge és Wijnaldum szereplése kérdéses, a kapuban a friss igazolás, Karius kaphat szerepet.

Az élvonal újonca 2-1-2-es mutatóval áll, ám a kezdeti lendület alább hagyni látszik, ugyanis a legutóbbi három bajnokiján csak egy pontra futotta az erejéből (szombaton sok sérülttel kell számolnia a Hull Citynek). A Liverpool eddig csak egyszer játszott otthon, akkor 4-1-re nyert, szombaton délután jöhet az újabb siker – gólokkal megspékelve.

24787. Swansea - Manchester City, 2 és 1.5 gól felett (1.55) - angol bajnokság, 16:00

Nem kérdés, hogy Guardiola érkezése igencsak felrázta a City csapatát és a szezonrajtra nem lehet panasz Manchester ezen oldalán. A gárda 5 meccs után makulátlan mérleggel áll az élen, a támadójáték 3 gólt átlagol meccsenként, a védelem pedig mindössze 4 gólt kapott. A BL-ben is laza győzelemmel kezdtek a Mönchengladbach ellen, vagyis minden adott egy jó szezonhoz. A Swansea a hátsó régió tagja, 4 forduló óta nyeretlen, csak a Chelsea elleni hazai 2-2 dobja fel valamelyest az utóbbi hetek eredményeit. Néhány napja találkozott egymással a két fél a Ligakupában ugyanebben a felállásban, akkor a City 2-1 arányban nyerni tudott Clichy és Garcia góljaival úgy, hogy De Bruyne pl. csak csereként állt be, Agüero pedig a keretben sem volt ott. Nem kérdés, hogy ki ennek a meccsnek az esélyese, az ugyan tény, hogy a City veretlen szériája előbb-utóbb megszakad majd, de ez nem ezen a hétvégén fog szerintünk bekövetkezni.

35319. Ferencváros – Újpest, 1 (1.65) – magyar bajnokság, 20:30

Bár továbbra sincs csúcsformában a Fradi, az utóbbi időben mintha megemberelte volna magát: előbb viszonylag könnyedén legyőzte a Debrecent, majd 1-1-es döntetlent játszott a Videoton ellen. A tíz meccsen megszerzett 18 pont a második helyre elég, a Vasas már csak egyetlen egységgel előzi meg. Az Újpest a középmezőny tagja (4-2-4), átlagos teljesítményt nyújt. A formája meglehetősen gyenge, hiszen a legutóbbi négy fordulóban képtelen volt nyerni, két-két döntetlen és vereség a mérlege. A két fővárosi csapat bajnoki mérkőzésen 220. alkalommal mérkőzik meg, s a zöld-fehérek jubileum előtt állnak, hiszen 99 sikernél járnak, míg az újpestiek eddig 62 alkalommal győztek, emellett 58-szor - ahogyan a legutóbbi 2-2 alkalmával is - döntetlen született.

Böde sérülés miatt kihagyja a derbit, ám a címvédő Ferencváros kerete sokkal erősebb, a válogatott csatárt is minőségi futballista pótolhatja. A Fradi háromszor nyert már ebben az idényben a Groupama Arénában, ahol májusban a kupadöntőben is legyőzte lila-fehér riválisát. Hazai diadalt várunk szombat este is.

30509. Las Palmas - Real Madrid, 2 és 1.5 gól felett (1.45) - spanyol bajnokság, 20:45

Az 5. fordulóban nem csak a Barcelona, hanem a Real is lassítani kényszerült, hiszen a katalánok mellett a Zidane csapata is csak döntetlent ért el. A Real hiába támadta végig a Villarreal elleni meccset, hiába lőtt 17 szögletet és helyezte elképesztő nyomás alá a rivális kapuját, végül csak egy ponttal gazdagodott. Ennek ellenére az élről várhatja a folytatást, de az mindenképp hiba, hogy nem tudták kihasználni a Barca-Atletico derbi döntetlen eredményét. Összeállt ugyan a Villarreal ellen a Benzema-Bale-Ronaldo hármas támadásban, a gólt mégis Ramos jegyezte, ez komoly intő jel a helyzetkihasználás tekintetében. Most az a Las Palmas lesz az ellenfél, amely erejéhez képest remekül kezdett és 9 ponttal az élmezőnyből várhatja ezt a találkozót. Két vereséget számlál 3 siker mellett, a Sevilla (1-2) és legutóbb a Sociedad (1-4) otthonában égett meg. A védelem tehát sebezhető, míg a Real sikerre éhesen érkezik erre a meccsre. A vendégek az első perctől kezdve uralhatják a játékot és hacsak nem ismétlődik meg a Villarreal elleni helyzetkihasználás hanyatlása, akkor simán begyűjthetik itt a 3 pontot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!