<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Íme a szombat legbátrabb ötletei

Hat és félszeres szorzó jön össze azzal a három focimeccsel, melyet csokorba szedtünk. Induljon az olasz, a magyar és a francia kaland!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

42910. Latina - Ternana, 1. félidő X (1.85) - olasz másodosztály, 15:00

A Serie B-ben a hatodik fordulót rendezik. A házigazda még nyeretlen, három döntetlen mellett kétszer kapott ki. Otthonában mindkét meccsén leikszelt, és a félidőben is ugyanez a kimenetel szerepelt a táblán. A formájában reménykedhet, kedden emberhátrányban mentette 2–2-re a meccset a Novara vendégeként. A Ternana hatpontos, idegenben még nem győzött (0-1-1). Az utolsó három bajnokiján döntetlenezett, és a szünetben is ikszre álltak a mérkőzések. Ma a végeredményre is adható döntetlen-kimenetel, de a fordulásig még inkább sanszos, hogy nem dől el semmi. Kevés gól és szünetbeli iksz várható.

35302. Haladás – Gyirmót, 1 (1.80) – magyar bajnokság, 18:00

Az élvonal harmadik helyén álló Haladás még akkor is jóval esélyesebb a győzelemre, ha tudjuk, az újonc megemberelte magát az utóbbi hetekben, és el is mozdult az utolsó helyről. A vasiak 18, a gyirmótiak 10 pontot gyűjtöttek, ez utóbbi kész csoda annak tükrében, hogy tíz meccsen öt gólt szereztek (az utóbbi négy találkozó eredménye: 0-0, 1-0, 0-0, 1-0). Mészöly Géza együttese jól teljesít az ideiglenes otthonában, Sopronban, három diadal mellett két döntetlenje van, a legutóbbi három találkozóján legyőzte a Diósgyőrt, a Paksot és a listavezető Vasast.

A Gyirmót ugyanakkor nem túl acélos vendégként (három döntetlen, két vereség), amelyik csapat beveszi a kapuját, attól rendszerint vereséget szenved. A hazaiaknál Király kapus helyett Rózsa véd, a mezőnyben szinte a legjobbak szerepelhetnek, s úgy véljük, ahogy eddig egyetlen látogató, az élvonal újonca sem ússza meg kapott gól nélkül. Márpedig nem biztos, hogy erre érkezik gyirmóti válasz…

45419. Bastia - Guingamp, 1. félidő X (1.95) - francia bajnokság, 20:00

Két középcsapat találkozik a francia élvonal 7. fordulójában, a házigazdák a 12., míg a vendégek a 6. helyről várhatták ezt a kört. A Bastia felemás rajton van túl, ám ez a csapat erejét nézve nem is meglepő, elsődleges cél ugyanis a kiesés magabiztos elkerülése. Otthon 1-1-1 mérleggel állnak, a PSG tudott náluk szűkösen nyerni (0-1), a Toulouse ellen összejött a győzelem, a Nancy viszont pontot rabolt. A Guingamp 11 pontos egyelőre, ami erőn felüli kezdésnek mondható és immáron hagyományosan meglehetősen szoros meccsek jellemzik a csapatot. Vendégeként a 2-2 a Monaco otthonában bizakodásra adhatott okot a nyitányon, a Nancy otthonában aztán sikerült is nyerni, ám legutóbb a Toulouse vendégeként elvéreztek. A Guingamp eddig 6-ból négyszer (vendégeként 3-ból kétszer), míg a Bastia szintén 4-szer (otthon 2-szer) vonult döntetlennel eredménnyel pihenőre a félidőben. Kiegyenlítettnek tűnnek itt az erőviszonyok, így a félidei remiben komoly értéket látunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!