<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 focitipp, 4.34-es odds

Olasz, német és holland focitippekkel jelentkezünk a pénteki kínálatban. Az oddsok: 1.55, 1.60 és 1.75.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

08481. Hannover - Heidenheim, 1 (1.75) - német másodosztály, 18:30

A német második ligában a 15. fordulót rendezik a hét végén. A tét nagy, mindkét csapat a feljutásért harcol. A házigazda 25 ponttal a harmadik, otthonában erős, öt győzelem mellett csak a Drezda tudott nyerni nála. Az elmúlt hetekben Harnikék jó formát mutatnak, a kupában és a Bundesliga II-ben egyaránt. Lesz egy eltiltottjuk, egy bekket kiállítottak Düsseldorfban (2–2). A Heidenheim ugyancsak 25 pontos, vendégként 2-2-2-es statisztikával, és 7–6-os gólkülönbséggel. A két legutóbbi kimozdulása nem járt eredménnyel, a Bochum és a Bielefeld is elverte. Hazai közegben azért hozta a meccseit a gárda. Két fontos játékos sérült, ők biztosan nem lesznek bevethetőek. A Hannover erősebb kerete és a hazai pálya adta előny miatt nem várunk pontszerzést a vendégektől.

28758. Dordrecht - Den Bosch, 2.5 gól felett (1.60) - holland másodosztály, 20:00

A holland másodosztály 17. körében a 19. fogadja a 13. helyen állót. A Dordrecht rémes szezont fut eddig, csupán 9 pontot szerzett, 4 ponttal előzi meg a kieső helyen tanyázó Achilles csapatát. A problémát nem csak a gyenge védelem jelenti, hanem a meccsenként alig egy gólt átlagoló támadósor is. Zsinórban szenvedi el a vereségeket a társaság, immáron 7 meccses vesztes szériában van, szeptember végén győzött utoljára.

A Den Bosch osztályozóra hajtana, ahhoz azonban stabilabb teljesítményre lenne szükség. A 6-2-8 mérleg csak a középmezőnyre elegendő, több gólt kapott pénteki ellenfelénél, de támadósora valamivel jobb, mint a Dordrecht-é. Idegenben különösen gyenge mutatókkal bír: 1-1 siker és döntetlen mellett máris 6 vereséget számlál utazásai alkalmával, és a 10-23-as idegenbeli gólkülönbség is árulkodó. A házigazda előbb-utóbb kimászik a gödörből, a vendégként sebezhető Den Bosch ellen jónak érezzük őket 1-2 gólra, de jó eséllyel a védelmük nem fogja tudni lehozni kapott gól nélkül a meccset. A Dordrecht ebben a szezonban 10, míg a Den Bosch 11 olyan bajnokit játszott, amely legalább 3 gólt hozott. Jó esélyt látunk rá, hogy nőni fognak ezek a számok péntek este.

07430. Trapani - Carpi, 2.5 gól alatt (1.55) - olasz másodosztály, 20:30

A sereghajtó tavasszal még az A-ligás tagságért játszott play off-meccset... A piros-zöldek eddig 11 pontot gyűjtöttek csak, 16 meccsük közül egyszer ünnepelhettek csak győzelmet. Hazai pályán hajlamosak döntetlenezni, statisztikájuk 1-5-2, a formájuk viszont rossz. Két iksz után kiesési rangadót buktak el az újonc Pisa otthonában (1–0). A támadójátékkal nagy bajok vannak, csak 9 gólt rúgtak. Over/under vonatkozásban 3–13-as mutatóval rendelkeznek. A Carpi még Serie A-s volt tavasszal, de a piros-fehérek végül kiestek. A visszajutás lenne a cél, de ahhoz túlságosan hektikusan szerepelnek Lasagnáék. Az elmúlt hetekben kisebb gödörben volt az együttes, de a hét végén már nyertek ismét (Cittadella, 2–0). Idegenben 3-2-3-as statisztikához 8–8-as gólkülönbség jött össze. Csakúgy, mint a Trapani, a Carpi is mindössze háromszor játszott sok gólos bajnokit. Ma sem lesz három találat, óvatos mérkőzés vérható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!