<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Nikolicsék és a Bayern mérkőzése

Lendületben a Legia, ebből igyekszünk profitálni péntek este. Ami pedig a Bayern München fellépését illeti, meglepő húzással érkezünk...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

15042. Legia Warszawa - Wisla Plock, (0-1) 1 (1.90) - lengyel bajnokság, 20:30

A BL-ben is érdekelt, bajnoki címre pályázó Legia ezúttal az újonc Plock csapatát látja vendégül a lengyel élvonal 18. körében. A varsói csapat rémesen kezdte a szezont, edzőt cserélt, azóta viszont zsinórban szállítja a csapat a bajnoki sikereket. Immáron 5 győzelemnél jár zsinórban, ezalatt pedig a gólokat is szép számmal termelték, legutóbb a Slask otthonában 4-0-ra nyertek. Nikolicsék számára a BL-ben van még némi tét, hiszen ha legyőzik az utolsó körben a Sporting csapatát otthon, akkor tavasszal az El-ben folytathatják.

A Plock újonc, 17 pontjával alsóházi szintet képvisel, és jelenleg nem utal arra semmi jel, hogy ennél jobb eredményre lehetne képes. Idegenben 1-3-4 sort tudhat magáénak, a legutóbbi három vendég meccsét zsinórban elveszítette. Elsősorban a guineai Kanté és a grúz Merebashvili góljaira támaszkodik támadásban, mindketten 4-4 gólosak. Nem kérdéses, hogy a Legia ütősebb kerettel rendelkezik, ráadásul formában is van, simán hozhatja a legalább két gólos sikert.

15293. Mainz - Bayern München, mindkét csapat szerez gólt (1.90) – német bajnokság, 20:30

Ha Mainz-Bayern, akkor gólok: egészen hihetetlen, milyen sok találat esik ebben a párharcban. Az elmúlt másfél évtizedben a legritkább esetben fordult elő, hogy a felek nem jutottak el három gólig, idén márciusban például 2-1-re a Mainz győzött Münchenben. A házigazda 5-2-5-ös mérleggel a középmezőny tagja, otthon megbízható, 3-1-1-et tud, a gólkülönbsége 14-10, valamennyi találkozóján szerzett legalább két (!) gólt, rendszerint kap is.

A Bayern már nem veretlen (kikapott Dortmundban), és nem is vezeti a tabellát, ugyanis a Leipzignek több pontja van. Vendégként szintén 3-1-1-es mutatóval áll, a legutóbbi fellépését leszámítva mindig bevette a rivális kapuját. A Mainznál akad sérült és eltiltott is, míg a bajorok szinte a teljes csapattal felsorakozhatnak, és szükségük is van a pontokra. Arra már nem vennénk mérget, hogy Neuer megússza kapott találat nélkül, sőt, meglátásunk szerint jelentős érték lehet a gólváltásban…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!