<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Pool és Feyenoord, 4.46-os odds

A Pool idegenben is simán átgázolhat a Bournemouth együttesén a Premier League-ben, a Feyenoord pedig hazai pályán szórhatja meg vasárnapi ellenfelét.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

14637. Bournemouth – Liverpool, félidő 2, vége 2 (2.35) – angol bajnokság, 14:30

Tiszteljük a hagyományokat, különösen, ha angol futballról van szó, ezért is választottuk ezt a tippet. Minden sorozatot figyelembe véve az elmúlt években ötször csapott össze a Bournemouth és a Liverpool, és valamennyi találkozót Lovrenék nyerték, méghozzá úgy, hogy már az első félidő után náluk volt az előny. Sorrendben 2-0, 3-1, 1-0, 1-0 és 2-1 volt az eredmény, és minden okunk megvan arra, hogy vasárnap is bízzunk a Klopp-együttesben. A házigazda 4-3-6-os mutatója minden, csak nem félelmetes, és a Bournemouth otthon sem túl meggyőző (3-1-2). A ’Pool kétszer annyi pontot gyűjtött (9-3-1), idegenben is meggyőző, és a formája is pazar: a legutóbbi tíz bajnokin nyolc győzelem és két döntetlen a mutató.

Természetesen nehezíti a vendégek életét, hogy a fantasztikusan futballozó, s már öt Premier League-gólnál járó Coutinho megsérült, rajta kívül Sturridge hiányzik a meghatározó futballisták közül, míg Lallana, Matip és Firmino játéka kérdéses. Hazai oldalon is mellőzni kell néhány labdarúgót, Surman és Cook sérült, és bizonytalan Boruc, valamint Daniels szereplése is. Aligha kell hangsúlyozni, hogy a bajnoki címre is esélyesnek tartott Liverpool nagyságrendekkel erősebb, Origi talán pótolni tudja Coutinhót, s tippünk szerint nem szakad meg a lassan három éve tartó hagyomány: a ’Pool úgy győz, hogy már 45 perc után nála lesz az előny.

10164. Feyenoord - Sparta Rotterdam, a Feyenoord legalább három gólt szerez (1.90) – holland bajnokság, 14:30

Bár úgy tűnik, az utóbbi időben valamelyest visszavett a tempóból, még mindig az Eredivisie élén áll a Feyenoord. A rotterdamiak zsinórban kilenc győzelemmel futottak neki a bajnoki évadnak, majd két döntetlen következett, aztán egy meglepő vereség a G.A. Eaglestől, a Zwolle elleni 3-0-ás siker, végül 3-3-as döntetlen az Utrecht otthonában. Megállapítható, hogy a visszaesés nem a szerzett gólok száma, sokkal inkább a védelem formahanyatlása miatt következett be. Vasárnap viszont gyengébb rivális érkezik.

A városi rivális Sparta tavasszal jutott fel az élvonalba, és nem is játszik rosszul, hiszen a 4-5-5-ös mérleg, illetve a 21-21-es gólkülönbség jó közepes teljesítményt takar. Figyelemre méltó ugyanakkor, hogy az otthoni 12-höz mindössze öt vendégként megszerzett pont társul, és többször is előfordult már, hogy megszórták az újoncot. Hiányzók vannak itt is, ott is, ám az nem is kérdés, hogy a Feyenoord sokkal erősebb kerettel rendelkezik. A hazai siker szinte borítékolható, mi bátran azt mondjuk, Kuyték három találatig is eljuthatnak…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!