<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 tippel négyszeres zseton

Holland, angol és olasz ötletekkel jelentkezünk vasárnapra: van tippünk a Fiorentina-Palermo, az Everton-MU és az ADO-Utrecht derbire is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10950. ADO Den Haag - Utrecht, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - holland bajnokság, 12:30

Kicsivel dél után, az első vasárnapi holland bajnokin máris gólokat várunk a csapatoktól, és nem alaptalanul. Ebben a egy erős középcsapat látogat egy kisebb játékerőt képviselő gárdához, hiszen a házigazda 14 pontjával a kiesőzónától menekül. Egyik csapat sem tudott nyerni a legutóbbi két fordulóban, ám míg az Utrecht legalább szerzett 1-1 pontot ez idő alatt, addig az ADO kikapott mindkét találkozóján. Otthon is csak 2-1-3 sort tudhat magáénak a hágai gárda, ami azonban még ennél is kiábrándítóbb, hogy csupán ötször volt eredményes hat hazai találkozóján... Az Utrecht termeli a gólokat rendesen, máris 22 találatnál jár 14 meccs alatt, ehhez azonban 22 kapott gól is párosul. A legutóbbi 5 idegenbeli bajnokija közül csupán egyszer fordult elő olyan, hogy nem kapott gólt, ugyanakkor ezeken a meccseken mindig lőtt is legalább 1-1 gólt a gárda. A Hága ugyan problémákkal küzd támadásban, a sebezhető utrechti védelem ellen otthon jó lehet egy gólra, az előző idényben mindkét közös bajnokijuk gólváltást hozott, ebben bízunk vasárnap is.

14730. Everton - Manchester Utd., mindkét csapat szerez gólt (1.75) - angol bajnokság, 17:00

A 14. forduló vasárnap késő délutáni meccsén Liverpoolban tesz látogatást a United, ahol az Everton vendége lesz. A kékek 19 pontosak, cél odaérni a legjobb 5-be, vagyis a nemzetközi kupaindulást kiharcolni, ehhez azonban kiegyensúlyozottabb teljesítményre lesz szükség. Három forduló óta nyeretlen, ráadásul a Chelsea otthonában egy ötöst kapott a csapat.

A Mourinho által vezetett MU sem most éli fénykorát, hiába veretlen 4 kör óta, ebből csak egyszer nyert és máris 7 pontra van a nemzetközi kupaindulástól. A legutóbbi három forduló mindegyikében kapott gólt, igaz a támadósor is eredményes volt rendre ezeken a meccseken, de a West Ham elleni 1-1 mindenképp csalódást keltő eredmény. A védelem sebezhető, idegenben csak a Hull és a Pool elleni meccseken nem kapott gólt. A Lukaku által vezetett Everton támadósor ezt ki is használhatja, ugyanakkor nem érezzük stabilnak a hazai védelmet sem, így a gólváltás jó opció lehet.

19830. Fiorentina - Palermo, 1 és 1.5 gól felett (1.45) - olasz bajnokság, 20:45

Az olasz élvonal 15. fordulójának vasárnap esti meccsén a sereghajtó Palermo ezúttal Firenzében lép pályára. Elképesztően gyenge szezont fut a vendég csapat, amely már az előző idényben is épphogy megúszta a kiesést, ezúttal viszont még annál is jobban kilóg a mezőnyből. Csupán 6 pontos, a támadósor 10 lőtt góllal reménytelen, a 27 kapott gól pedig holtversenyben a 2. legrosszabb a mezőnyben. A Fiorentina 20 ponttal a középmezőnyben tanyázik, az előző körben az Inter vendégeként megszakadt veretlen szériája, hiába lőttek két gólt Milánóban, a négy kapott gól soknak bizonyult. Otthon még veretlenek, de csupán kétszer nyertek négy remi mellett. A Palermo nyeretlen szériája előbb-utóbb meg fog szakadni, ez kétségtelen, azt azonban nehezen tudjuk elképzelni, hogy ez épp Firenzében jön össze. Hatalmas a tudásbeli különbség a két gárda közt, amely ki is jöhet ezúttal.

 
 
  • 1xedos2016december04.09:28ÚjVálasz

    az Everton nálam 1x, nem az MU a mostani formájában fogja megszakítani az otthoni veretlenségi szériájukat.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!