<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két focimeccs, 3.5-ös szorzó

Az angol negyedosztályban és a görög élvonalban vadászunk ezúttal komolyabb oddsokra: előbbiben gólokra, utóbbiban pedig hazai sikerre pályázunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09851. Panioniosz - Giannina, 1 (1.85) - görög bajnokság, 14:00

A görög Szuper Ligában a negyedik fogadja a hatodik helyezettet, a rájátszás szempontjából döntő fontosságú mérkőzést rendeznek tehát. A piros-kékek 21 pontosa, hazai mérlegükön lenne mit javítani: 3-1-2. Az Olympiacos mellett a gyenge Veria nyert nála, de mindkét vereséget még a szezon elején szedte össze. A téli szünet előtt remek formát mutatott az együttes, két bajnoki siker között nyert a kupában is. A Giannina 18 pontig jutott, vendégségben sem szabad leírni a csapatot, statisztikája ugyanis 2-1-2. Decemberben gyengébben ment a kékeknek, de aztán egy kupasiker, majd az AEK Athén otthonában elért döntetlen azért jót tett az alakulatnak. A két csapat egymás elleni örökmérlege nagy Panioniosz fölényt mutat, ma is a házigazda sikere várható. A rangadón - jó eséllyel - otthon maradnak a pontok.

26137. Doncaster - Portsmouth, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - angol negyedosztály, 20:45

Az angol 4. osztályban, a League II-ban a listavezető fogadja a negyedik helyezettet. A piros-fehérek 49 pontosak, hazai pályán kegyetlenek: kilenc győzelem mellett háromszor döntetleneztek, veretlenségüket őrzik. Az ünnepi időszakból is jól jöttek ki, kétszer nyertek és egy ikszet játszottak. A hazai gólkülönbségük 23–10, védelmük otthon jól zár.

A Portsmouth 42 pontos, vendégként is veszélyes, statisztikája 6-4-3. A gólkülönbsége otthonát elhagyva 14–12, tehát a kék-fehérekre inkább az óvatosság jellemző. Mai ellenfeléhez hasonlóan a kikötővárosiak is hét pontot gyűjtöttek az ünnepek alatt, formájuk tehát biztató. Kell is a jó teljesítmény a vendégektől, ha oda akarnak érni a dobogóra, amely egyenes ágon való feljutást ér. A hazaiak tűnnek esélyesebbnek, de a gólokban tán nagyobb az érték. Nem várható gólzápor, de azért lesz találat, kettő vagy három.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!