<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Hokival és focival 5.64-es odds

Meglepetésre hajtunk kedd kora délután a KHL-ben, de ellátogatunk a Francia Ligakupába is egy 1.85-ös oddsért cserébe.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

17596. Red Star Kunlun - Vityaz Podolszk, 2 (3.05) - KHL, 12:30

Mindkét együttes a rájátszásra hajt, a Kunlun keleten, míg a Vityaz nyugaton igyekszik ezt elérni, és mindkettejüknek reális esélye van erre. A kínai székhelyű házigazda újonc a KHL-ben, ehhez képest egészen jól áll, 66 pontot gyűjtött össze, saját csoportjában az 5. helyen áll, de van még esélye a Barisz-Admira kettős megelőzésére is. Támadásban közepes teljesítményt tud felmutatni, és elsődlegesen az amerikai Rau gólérzékenységére épít, aki 16 találatnál jár. A Vityaz egy meccsel játszott többet keddi ellenfélénél és 3 ponttal gyűjtött többet. Támadásban sokkal jobb mutatókat produkál a Kunlun csapatánál, ugyanakkor védekezése meglehetősen halvány, messze ők kapták a legtöbb gólt a Nyugati Főcsoport legjobb 9 csapata közül.

Két vereségről érkezik erre a derbire, azonban a Szibir és az Avangard együtteseit is alaposan megszorongatta: az Avangard ellen már 2-0-ra vezetett, míg a Szibir vendégeként 2-1-es előnyre tett szert, de mindkét meccset elbukták 3-2-re. Ami előny lehet a vendégek számára, hogy a Kunlun hétfőn játszott, méghozzá a Dinamo Moszkva elleni kemény bajnokin vannak túl, melyet végül 5-3-ra elveszítettek. Ha a Vityaz tudja azt hozni támadásban, mint a szezon eddigi részében, illetve kihasználja azt a tényt, hogy több ideje volt készülni erre a meccsre, akkor szoros eredményt érhet el. Nem igazán látjuk, miért ennyire esélyes a fogadóirodák szerint a Kunlun, de a 3 feletti szorzó megér egy próbát a vendégek sikere.

04312. Nantes - Nancy, 1. félidő X (1.85) - Francia Ligakupa, 18:30

Franciaországban immáron a negyeddöntőknél járt a Ligakupa, ahol az élvonal 17. és 13. helyezettje harcol az elődöntőbe jutásért, a továbblépés kérdése egy meccsen dől el. A Nantes a kiesés elől menekül a bajnokságban, mindössze 1 ponttal van lemaradva tőle a biztos kieső helyen álló Caen, vagyis küzdelmes tavasz elé néz az együttes. Elsődleges cél persze az élvonalbeli tagság meghosszabbítása, és csak ezt követi a Ligakupa szereplés. Nem áll azonban megoldhatatlan feladat előtt a társaság, hiszen a Nancy közel sem verhetetlen ellenfél.

A vendégek 21 pontosak az élvonalban, vagyis szintén közel állnak a veszélyzónához, 10 idegenbeli fellépésük során csak egyszer tudtak nyerni a bajnokságban, de ami még ennél is megdöbbentőbb, hogy csak négyszer vették be ezalatt az ellenfelek kapuját... Kupasikerrel hangoltak erre az ütközetre mindketten: a Nantes a Blois otthonában nyert (2-1), míg a Nancy a Besancon pályáján tudta kiharcolni a továbblépést (3-0). Vélhetően egyik gárda sem a legjobb keretét küldi majd pályára kedd este, azonban a tét nem kicsi, így óvatos meccset várunk a két gárdától, ez pedig egy nem túl eseménydús első játékrészt eredményezhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!