<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Merészet húzunk az Atleti kupameccsén

Az Atlético Madrid jó pozícióba hozta magát a kupapárharc első meccsén, s minthogy hihetetlenül racionális együttes, a legfontosabb célja, hogy vigyázzon az előnyére…
Spanyol Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó
Atlético Madrid - Las Palmas
Kedd, 21:15 óra

A továbbjutás jó eséllyel eldőlt a nyolcaddöntő múlt keddi összecsapásán, amikor is az Atleti kétgólos előnyt szerzett Koke és Griezmann góljával. A LaLiga negyedik helyén álló „matracosok” az utóbbi hetek tétmeccsein visszatértek a régi módihoz, s gólparádé és kapott találat nélkül hozzák a meccseiket. A múlt hétvégén 2-0-ra legyőzték az Eibart, előtte a Las Palmast, mellyel tavaly decemberben a bajnokságban is összecsaptak – az a derbi 1-0-ás madridi diadalt hozott.

Ami a kupameccs első felvonását illeti, a házigazda kissé tartalékos csapattal állt ki, mintha eleve feladta volna a továbbjutást. A taktika abból a szempontból bevált, hogy a bajnokságban 1-0-ra nyert a Las Palmas a Gijón ellen, és így továbbra is előkelő pozíciót foglal el, hiszen a nyolcadik, olyan riválisokat megelőzve, mint a Celta, az Espanyol, a Depor vagy a Valencia.

Igencsak elképzelhető, hogy a Las Palmas kedden sem dob csatába minden meghatározó futballistát, és valószínű, Simeone is hasonlóképpen cselekszik, ami azt jelenti, szerepet kaphatnak azok, akik kevesebbet játszottak a bajnokikon (Gaitán, Correa, Giménez...).

06417. Atlético Madrid - Las Palmas, 2.5 gól alatt (2.05) – Tippmix

Jó hír az Atleti híveinek, hogy ismét a társakkal készül az utóbbi hónapokban szenzációsan teljesítő belga Carrasco, bár a játékára kevés esély van a kupameccsen (nem úgy szombaton, amikor a Betis érkezik a Calderónba). A Las Palmas nem nagyon játszott gólszórós meccseket az elmúlt hetekben (1-0, 0-2, 2-1, 0-1, 1-1, 1-1), jó eséllyel nagy baj nélkül le akarja tudni a madridi találkozót (21:15, tv: Digisport2) – látunk értéket a 2.5 gól alatti opcióban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!