<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: négyszeres szorzó három húzással

Angol és portugál futball mellett belgrádi kosármeccsre fogadunk csütörtökön. A Zvezda elcsípte a nagyágyúkat az utóbbi hetekben: miért félne a Fenertől?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

09672. Crvena zvezda - Fenerbahce Ülker, 1, hendikep +4.5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:45

Szépen belelendült a belgrádi Zvezda, amely az utóbbi időben – viszonylag fölényesen - legyőzte a Real Madridot, a CSZKA Moszkvát, majd 16 ponttal diadalmaskodott a Zalgiris csarnokában. Minden sorozatot (a délszláv csapatokat tömörítő ABA-ligában 17/17 a mérleg) beleszámítva megnyerte a legutóbbi hat mérkőzését, és továbbjutó helyen áll az Euroligában (8-8.

A Fener (10-6) két pozícióval áll jobban, ám idegenben távolról sem félelmetes, négyszer-négyszer győzött és vesztett. A forma a törököknél sem rossz, erős, de nem félelmetes az Obradovics-sereg. Csütörtök este meglepheti riválisát a szerb együttes, még akkor is, ha az utóbbi időben nem sok babér termett a számára ebben a párosításban. A Crvena zvezdában most van erő, otthon különösen ütőképes, a bátrabbak hendikep nélkül is megkockáztathatják az 1-est.

04039. Reading - QPR, 1 (1.75) - angol másodosztály, 21:00

A házigazda a harmadik, rájátszást érő helyről várja a mai mérkőzést. Kermorganték 46 pontosak, a második Newcastle 52-nél jár, cél az ő befogásuk. A Madjeski Stadionban nem kíméli ellenfeleit Jaap Stam menedzser együttese: nyolc győzelem mellett háromszor döntetlenezett, és csak egyszer kapott ki. A Championshipben remek formát mutat a Reading, háromszor nyert egymás után, viszont a hét végén búcsút intett az FA Kupának: az Old Traffordon nem volt esélye a másodosztályú együttesnek (Manchester United, 4–0).

A "csőszök" az alsóházban tanyáznak, 29 pontjuk van, még nem szakadtak el teljesen a kiesőzónától. A gárda már menedzsert váltott, de eddig nem jönnek Ian Holloway-jel sem az eredmények. Caulkerék képtelenek a kiegyensúlyozott produkcióra, sok vereség után kétszer nyertek a bajnokságban, utána viszont kiestek az FA Kupából (Blackburn, 1–2). Vendégként 4-2-6-os mutatóval rendelkeznek. A Reading lesz a motiváltabb, és otthonában nem is hibázhat, ha el akarja érni célját, a sima feljutást.

02042. Académica - Olhanense, 1 (1.45) - portugál másodosztály, 21:30

Az Academica 32 ponttal a negyedik helyen áll a portugál második vonalban. A tavaly még élvonalbeli együttes a feljutás céljával vágott neki a pontvadászatnak, de erre már csekély az esélye, ugyanis az első és a második helyezett elhúzott a mezőnytől. A hazai teljesítményével nincsen baj, 7-2-2-es statisztikája erős, vendégként viszont gyenge. a formája hullámzó, az óévet győzelemmel zárta, az újévet vereséggel nyitotta. Az Olhanense az előző kiírásban stabil középcsapat volt, de a nyáron meggyengült. A gárda teljesítményén ez meg is látszik, sereghajtó a B osztályban. A bennmaradás kivívására egyre kisebb az esélye, leszakadt a középmezőnytől. Csak 13 pontot szedett eddig össze 21 mérkőzésen, vendégként pedig igazi pofozógép (1-2-7). Három vereséggel a háta mögött érkezik a mai összecsapásra. Az Académica erősebb csapat, otthon kíméletlen, ma ennek a sereghajtó issza meg a levét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!