<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ez lehet a hét első tuti tippje

A City fél szemmel ugyan már a Monaco elleni BL-csatára is fókuszál, de a három pontot elhozhatja hétfő este a Bournemouth otthonából.
Angol bajnokság
Bournemouth - Manchester City
Hétfő, 21:00 óra

A hazai együttes 26 pontjával a 14. helyen áll a Premier League-ben. Nagyon még nem nyugodhatnak meg a piros-feketék, ugyanis a kiesőzónától mindössze hat egység választja el a brigádot. Otthonukban erősebbek, mérlegük 5-3-4, és nagycsapatokat is megizzasztottak már Kingék. A formájuk viszont nem az igazi, 2017-ben nem nyertek tétmeccset, a bajnokságban két iksz és három za jött össze, az FA Kupában pedig már a harmadik kanyarban kiestek a Millwall ellenében. A keretben vannak sérültek, a hadrend ugyanakkor nem változik: a biztonságos 4-5-1-gyel kezd a házigazda.

24182. Bournemouth - Manchester City, 2 (1.45) - Tippmix

A Manchester Citynél az elmúlt hetekben minden Gabriel Jesusról szól, a brazil fontos gólokat szerezve viszi a hátán a kék-fehér alakulatot. Guardiola együttese 49 ponttal az 5., ha nyer, előzhet. Idegenben 8-0-4 a mérlege, Sterlingék lendületben vannak, a formájuk abszolút biztató. Kemény hetek várnak Touréékra, hiszen az FA Kupában a Huddersfield, a BL-ben pedig a Monaco vár a társulatra. A Manchester Cityben csak Gündogan sérült.

A vendégek jó formában vannak, a gödörben lévő házigazda aligha a City ellen tér magához. Tippünk ennek megfelelőeb: 2-es!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!