<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Barca, Leeds, 6.70-es szorzó

Talán meglepő lesz, mit várunk a Barcelona párizsi fellépésén, és a BL-láz közepette Angliából is hozunk egy bátor tippet. Itt a helyed, ha nagy vadra mész...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

26956. Paris Saint-Germain – Barcelona, X (3.35) – Bajnokok Ligája, 20:45

Sok mindenben különbözik egymástól a PSG és a Barca, az viszont közös vonás, hogy egyikük sem szenvedett vereséget a legutóbbi tíz tétmeccsén. A francia bajnok 9-1-0-ás, a spanyol 8-2-0-ás mutatóval rendelkezik ebben a periódusban, vagyis mindkét együttes nagyszerű formában van. Ennek szellemében egyáltalán nem biztos, hogy kedd este lesz győztes, már csak azért sem, mert a párharc esélyesének tartott Barcelonának tökéletes eredmény lenne a döntetlen, különösen, ha gólt szerez. Luis Enrique három játékosra - Aleix Vidal, Arda Turan és Javier Mascherano – nem számíthat, míg Rafinha speciális maszkban futballozhat. A Marca című spanyol lap jó előre kiszivárogtatta a katalánok várható kezdőjét, ezek szerint az MSN mögött Rakitic, Busquets és Iniesta futballozik.

A párizsiak többször is pórul jártak már a Barcelonával szemben, de például 2013-ban két döntetlen (2-2, 1-1) után léptek tovább Messiék. Cavani fantasztikusan teljesít az utóbbi időben, a PSG még nem kapott ki otthon ebben az évadban. A bajnokságban (8-4-0) a hazai mutató, a BL-ben pedig 1-1-et játszott az Arsenallal, 3-0-ra verte a Baselt, majd 2-2-re zárt a bolgár Ludogoreccel. Legalább egy gólra a katalánok ellen is jó lehet az Emery-csapat, ám aligha ússza meg Trapp kapus. A PSG Thiago Mottát, Thiago Silvát és Krychowiakot kénytelen nélkülözni, ám a keret így is erős.

25764. Leeds - Bristol City, 1 (2.00) - angol másodosztály, 20:45

A Leeds a play offra készül, ehhez viszont javítania kellene a formáján. Az iparváros alakulata az elmúlt két bajnokiját elveszítette, a Huddersfield elleni idegenbeli vereség még talán elfogadhatónak is nevezhető, de a Cardifftől nem kellet volna otthon kikapnia. Jelenleg az ötödik helyen áll 54 ponttal, de az üldözők egyre jobban tapadnak rá. Otthon így is erősnek nevezhető, statisztikája 10-2-4, védelme jól zár (21–11). A Bristol a 32 ponttal a 20. helyen áll, a kiesés ellen küzd. Az elmúlt hetekben szerzi is a pontokat, három bajnoki óta veretlen, legutóbb az erős Derbyvel döntetlenezett. Vendégként azért nem masszív, mérlege 3-2-10. A Leedsnek van miért revansot vennie, szeptember végén ugyanis a City 1–0-ra legyőzte. Ma javít az United.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!