<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 4 tipp, 6.2-es szorzó

Bízunk Babos Timiben, a Real Madridban, és lesz szó angol, valamint skót futballról is. Indulhat a szerdai nagyüzem?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

17165. Babos - Soylu, pontos végeredmény: 2-0 (1.45) - tenisz, Budapest női egyes, 18:30

Az első helyen kiemelt, legjobb világranglista helyezéssel rendelkező honfitársunk, Babos Tímea számára is megkezdődik a fedettpályás tenisztorna Budapesten. Egy nagy adag önbizalomlöketnek tökéletes lesz a 2017-es esztendőre ez Timinek, hiszen idén még nincs győzelme a WTA Tour-on. Sok meccse sokszor nüanszokon múlott, és az elmúlt évhez képest, ahol nagyon sikeresen szerepelt tornáról tornára, nagy neveket megverve. Nem hiába tanyázik jelenleg is a 33. helyen a világranglistán. Szervája kiváló, a női mezőny egyik legjobbja, ami az ászokat illeti, tavaly a TOP 10-ben tudott végezni, és új edzőjével a játékát is rendbe tették Timinek, aki idén kevesebb páros versenyen indul annak érdekében, hogy az egyéni küzdelmekre tudjon koncentrálni. Bár tegyük gyorsan hozzá, azért Syndeyben tornát tudott nyerni párosban, tehát azt sem teljesen hanyagolja. Ezt most fejben kell összeraknia Babosnak, a játéka megvan, és az első körben kimondottan könnyű ellenfelet kapott első kiemeltként. A török, mindössze húsz éves Ipek Soylu-t, akinek kiemelt eredménye még nincs, és véleményünk szerint egy önbizalom növelő két szettes győzelmet arat majd Timi, a hazai közönség, a hazai levegő, a hazai pálya segítségével. Erődemonstrációra számítunk, a rutin, az évek, a Grand Slam pályákon eltöltött órák, napok Babos Tímea sima győzelmét hozza majd, amellyel ott lehet a második körben.

01315. Valencia - Real Madrid, 2 (1.55) – spanyol bajnokság, 18:45

A Celta Vigo elleni elhalasztott meccsen kívül még egy, decemberi összecsapással is adós a Real Madrid. Az éppen akkor esedékes klubvilágbajnokságon való szereplés miatt csak most, két hónappal később kerül sor a Valencia elleni, 16. fordulós meccsre. Jó hír a madridiak számára, hogy szinte a teljes keret hadra fogható, egyedül Danilo maradt ki. A Valencia rémes idényt fut, az eddigi 22 bajnokin összegyűjtött 23 pont mindössze a tizenötödik helyhez elég. Jelentős gond, hogy sok gólt kap az együttes, és a hazai mutató (3-2-5, 15-21-es gólkülönbség) is lehangoló. Noha Naniék múlt vasárnap legyőzték a Bilbaót, az azt megelőző három találkozón mindössze egy pont jött össze (Santi Mina és Rodrigo Moreno kihagyja a szerdai meccset).

A Real félelmetesen robog a bajnoki cím felé, a január közepi botlás már a múlté, azóta négy LaLiga-meccset nyert az együttes, amely kétgólos (3-1) előnyt szerzett a Napoli ellen a BL-nyolcaddöntő első felvonásán. Bale góllal tért vissza, könnyen lehet, hogy Valenciában már tagja lesz a kezdőcsapatnak. Külön írásunkban gólváltást tippelünk – az utóbbi párharcok eredményei: 3-2, 2-2, 2-2, 2-1, 2-2, 3-2, 1-1 -, és a vendégsiker is valószínűsíthető, már csak azért is, mert a Realnak óriási szüksége van minden pontra.

28441. Hibernian - Hearts, 2.5 gól alatt (1.80) - skót FA Kupa, 20:45

Másfél hete a Tynecastle Stadionban, fordított felállásban nem született döntés (0–0), így ezúttal Edinburgh másik felében, az Easter Road-on csapnak össze a felek a skót FA Kupa ötödik fordulójában. A városi rangadó mindig kiemelt fontosságú a szurkolótáboroknak, és bár a Hibarnian a Championshipben szerepel csak, tavaly is összefutottak a kupában - akkor a zöld-fehérek ünnepelhettek, és akkor is megismételt meccs után vívta ki a továbbjutást az alacsonyabb osztályú alakulat. A házigazda a feljutásra hajt, előnye már jelentős, és otthon nagy masszív. A formája sem rossz, hosszú győzelmi sorozata után viszont kétszer döntetlenezett a bajnokságban, egyszer pedig a Hearts vendégeként. A gárda a stabil védekezésre épít, elvétve fordul elő vele, hogy két gólt kap egy meccsen. A Hearts az első osztályban küzd a dobogóért, ebben legnagyobb riválisa a Rangers. A bordó-fehérek január végén kikaptak alaposan a Celtictől, utána viszont rendezték soraikat, és győztek két bajnokin - elverve például a "Csőszöket". Az első kupameccs kemény, de kevésbé látványos játékot hozott. Ma is a küzdelem dominál majd, találatokból pedig nem lesz sok.

29552. Bristol City - Fulham, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - angol másodosztály, 21:00

A Bristol nagyon nehéz helyzetben van. 31 meccsen 32 pontot szedett össze az együttes, ez pedig csak 21. helyhez elegendő. A kiesés elől menekülnek a piros-fehérek, de ez inkább csak otthon igaz rájuk: 7-2-6-os statisztikájuk nem rossz, és szinte mindig rúgnak gólt az Ashton Gate-en. A formájuk nagyon ingadozó, de összességében inkább rossz. December közepe óta a Championshipben csak egy sikert könyvelhettek el. A Fulham 49 ponttal a nyolcadik helyen áll, rendesen lemaradt a play offos helyektől. A londoniak a gyengébb rajt után kapaszkodtak fel a táblázaton, de ez is lehet, hogy kevés lesz a rájátszáshoz. Mostanában jól megy tehát Martinéknak, és idegenben is az esetek többségében betalálnak. A hét végén búcsút intettek az FA Kupában, a Tottenham simán, 3–0-ra nyert a Craven Cottage-en, Szeptemberben a City idegenben 4–0-ra nyert a Fulhamnél. Ma a vendégeket tartjuk esélyesebbnek, de inkább a gólokban van stabilabb érték. Mindkét féltől várunk találatokat.

 
 
  • 1potrien112017február22.20:21ÚjVálasz

    Megint teszitek a pappírformát volt egy kis bukkanó decemberbe azóta nem nyertek. minnden nap bukkanó

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!