<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Egészen ritka az ilyen tutinak tűnő El-ötlet

Az első meccsen 3-2-re végeztek a felek, csütörtök este ismét gólváltást, no és összességében spanyol továbbjutást várunk.
Európa-liga
Genk - Celta Vigo
Csütörtök, 21:05 óra

A decemberben kinevezett Albert Stuivenberg eddig jól teszi a dolgát a Genknél, a dobogóért folytatott rájátszásba ugyan nem tudtak becsúszni a kékek, de az El-ért folyó playoffban eddig remekül teljesítenek: csoportjukban megnyerték mindhárom meccsüket, ás még gólt sem kaptak ebben a szakaszban. Az Európa-ligában az F-csoportot a Bilbao, Rapid, Sassuolo trió előtt megnyerte a társulat, az egyenes kieséses szakaszban pedig a román Astrát aztán az ugyancsak belga Gentet ejtették ki Samattáék. A támadósor erős, viszont a védelem azért hajlamos a hibára - Vígóban gyorsan vezetést szereztek Boetiusék, viszont után hármat bevertek a hazaiak. A csereként beszálló Buffel találata viszont sokat érhet. Otthonában bárki ellen képes lehet betalálni... A keretben egy kapus, egy támadó-középpályás és egy csatár sérült.

A vígóiak a LaLigában egyelőre nem állnak valami fényesen, 44 egységgel csak a középmezőnyben tanyáznak. A formájuk felfelé ívelő, a negyeddöntő első felvonását ugye behúzták Aspasék, majd a hévégi bajnokin is könnyedén győztek a Granada vendégeként. A sorozatban a G csoportban az Ajax mögött jutott tovább, majd előbb a Sahtart, aztán a Krasznodart is búcsúztatta Berizzo mester alakulata. A vasárnapi bajnokin a tréner kissé tartalékos összetételben vezényelte pályára a halványkékeket, így többen is pihenőt kaptak az alapcsapatból. A keretben vannak hiányzók, egy kapus, egy középpályás és egy támadó sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

21719HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.45

Mindkét alakulat hajlamos felvállalni a nyílt játékot, és az a határozott érzésünk, hogy találatokból ezúttal sem lesz hiány. Mindkét háló megzörren majd - legalább egyszer. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!