<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két francia tipp, 5.7-es szorzó

Ha péntek, akkor (a holland mellett) irány a francia másodosztály, ahonnan ezúttal 2.00-ás és 2.85-ös oddsot szállítunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

05816. Niort - Reims, 2 (2.00) - francia másodosztály, 20:00

A mostani fordulóval együtt mindössze 4 kör maradt hátra a francia másodosztály aktuális szezonjából, és a Reims csapata még mindig nem mondott le a feljutást jelentő helyek megszerzéséről. A legutóbbi fordulóban a gárda nagyon közel állt a Nimes elleni sikerhez, ám végül a dobogós rivális a hajrában egyenlített és még emberhátrányban is pontot lopott a Reims csapatától. Kulcsfontosságú meccs lehet majd az a derbi a végelszámoláskor. A Reims nem játszott jól azon a meccsen, a második játékrészben gyakorlatilag teljesen veszélytelen volt a kapura és ez végül megbosszulta magát...

Most jön az a Niort, amely 47 pontos, és a formája alapján feladta a feljutási harcot, a dobogótól 8 pontra vannak jelenleg. Zsinórban kétszer zakózott a csapat, ráadásul a Brest és a gyengécske Ajaccio elleni meccsen sem volt semmi esélyük a pontszerzésre. Nincs mese, a Reims csapatának itt a győzelemre kell hajtania, hiszen ha a Nimes hozza a kötelezőt és legyőzi otthon a kiesés elől menekülő Auxerre csapatát, akkor szinte reménytelen helyzetbe kerülnek a feljutás szempontjából. Kétségtelenül jobb csapat a Reims, és ha nem szórakozza el a meccset az esetleges vezetés tudatában (mint a Nimes ellen), akkor fontos 3 pontot szerezhet a motiválatlan Niort vendégeként.

20379. Bourg-Peronnas - Sochaux, X (2.85) - francia másodosztály, 20:00

Egy tipikusan olyan mérkőzést rendeznek a francia második ligában, amelynek már nincsen extra tétje, és az iksz talán mindkét együttesnek jó lehet. Már csak négy forduló van hátra, és a hazaiaknak 41, a vendégeknek 42 pontjuk van. A Bourg hetedik a Sochaux nyolc ponttal előzi meg a kieső helyen álló Red Start. A házigazda formája gyenge, az utolsó három bajnokiját elveszítette, lerontotta otthoni mérlegét is, amely így 6-6-5. A sárga-feketék sem büszkélkedhetnek jó sorozatra, négy mérkőzésükből csak egy pontot szereztek, az utolsó kettőt elveszítették. Távol otthonuktól 5-4-8-as statisztikát hoztak össze. Ha ma mindkét csapat szerez egy-egy pontot, garantált a bennmaradásuk. November végén 1–1 lett a végeredmény. A döntetlenre ezúttal is nagy az esély.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!