<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Figyelem, izgalmas ötlet Itáliából!

Olaszországban megkezdődik a rájátszás az élvonalba jutásért. A házigazdában benne van a találat, elől is, hátul is - gólváltással kalkulálunk...
Olasz másodosztály
Cittadella – Carpi
Hétfő, 20.30

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, az alapszakaszban jobban szereplő Cittadella lesz a pályaválasztó.

A bordó-kékek a 6. helyen zárták az alapszakaszt a Serie B-ben, így jogosultak a play offra. Roberto Venturato együttese otthon erős volt (13-2-6), 37 gólt rúgott, ezzel a második legeredményesebb volt saját közönsége előtt. 23-szor mondott csődöt a védelem a Stadio Pier Cesare Tombolatoban, ez is soknak tekinthető viszont. A társulat a bajnokság finisében hullámzó teljesítményt nyújtott, vereségek és győzelmek követték egymást, az utolsó játéknapon a Virtus Entellánál kiadós vereségbe szaladtak bele Ioriék (4-1). A támadójáték megfelelően működött dacára annak, hogy a házi gólkirály április vége óta nem bevethető, és ma is kimarad a keretből. Litterin kívül még a középpályán és a védelemben lesz hiányzó. A felállás nem változik (4-3-1-2).

A Carpi tavaly esett ki az élvonalból, a cél a visszajutás volt, és eleinte jól is mentek Fabrizio Castori fiai. Viszont jött a tél, és ekkor válságba került a piros-fehér alakulat. Sorra jöttek a vereségek, így a tavasz végén még a rájátszást érő pozíció is veszélybe került. A hajrát rendesen megtolták Lasagnáék, nem kaptak ki az utolsó öt bajnokin, így végül odaértek a 62 ponttal a 7. helyre. Vendégségben 7-5-9-es mérleget hoztak össze Mbakoguék, akik a túrákon 17 rúgott góljukra 24-et kaptak. A kereten egy jobbszélső sérült, de ő nem számít alapembernek. A 3-4-3-as alapfelállás várhatóan kicsit óvatosabbá alakul, 5-4-1-gyé formálódhat alkalomadtán.

29712. Cittadella - Carpi, mindkét csapat szerez gólt (1.85) – Tippmix

Nagyon nem lesz értelme óvatoskodni, hiszen a továbbjutás egy meccsen dől el. Tippünket elsősorban a Cittadellára alapozzuk, a házigazda gólképes elől is, hátul is. Mi erre fogadunk: mindkét csapat szerez gólt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!