<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Naná, hogy összejön a várt gólszám!

A tét nélküli ütközetben találatokkal kalkulálunk péntek este. Fogadjunk, hogy nyersz!
Osztrák másodosztály
Wiener Neustadt - Wacker Innsbruck
Péntek, 19.30

Mindenfajta extra izgalom nélkül tudhatta le a két alakulat a mostani kiírást: egyik csapatnak sem kellett tartania a kieséstől az osztrák második vonalból, viszont a feljutásról már korán gondoskodott a LASK. A bécsújhelyiek elvegetáltak a középmezőnyben, 39 egységig jutottak, a hajrát kicsit ellazázták a kék-fehérek, de valós veszélyben azért nem voltak. Otthonukban 7-3-7-es eredménysorukhoz 23-28-as gólkülönbséget pakoltak, 21/14-es over/under statisztikájuk pedig arról árulkodik, hogy simán felvállalták a nyílt csatákat. A legtöbb gólt ők kapták a bajnokságban...

A formája szeszélyes volt a bajnokság hajrájában, az utolsó öt csatájukból kettőt nyertek, hármat buktak. A cseh szakvezető, René Wagner egy sérült belső bekkre és egy eltiltott védekező középpályására nem számíthat a mai mérkőzésen.

A tiroliak a 4. helyről várják a zárónapot, a zöldek 51 pontosak, vendégként 6-4-7-es (29-30) mérleggel rendelkeznek. A gyengébb őszt eredményesebb tavasz követte, télen érkezett Karl Daxbacher a padra, és március végétől különösen elkapták a fonalat az innsbruckiak. Most két győzelemmel a hátuk mögött érkeznek a találkozóra. Az over/under mutatójuk 25/10. Két középpályás és egy támadó sérült.

16085. Wiener Neustadt - Wacker Innsbruck, 2.5 gól felett (1.45) – Tippmix

Az idei kiírásban eddig háromszor randevúztak a felek, egyszer 3-2-re nyert a Wacker, kétszer pedig 2-2 lett a végeredmény. Ma is a találatokban bízunk, három tuti, hogy összejön. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!