<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: német és svéd futballötletek

Meggyőző a Braunschweig idénybeli 13-3-1-es hazai mutatója, egyáltalán nem biztos, hogy a Wolfsburg győzni tud a visszavágón. Hoztunk tippet Svédországból is...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

17177. Helsingborg - Syrianska, 1 (1.55) – svéd másodosztály, 19.00

A svéd második ligában a tizedik fordulót rendezik. A hazaiak tavaly estek ki az élvonalból, céljuk egyértelműen a visszajutás a legjobbak közé. A piros-kékek nem is állnak rosszul, a harmadik helyről várják a folytatást: 19 pontosak, veretlenek, öt győzelem mellett négyszer játszottak döntetlent. Hazai pályán 3-2-0 a statisztikájuk, az utolsó két meccsüket megnyerték.

A Syrianska 11 ponttal a 11. helyen áll, célja a bennmaradás. A sárga-pirosak idegenben nagyon rosszul teljesítenek, egy iksz mellett háromszor is kikaptak. A formájuk hullámzó, egy vereség után nyertek. Hétfő este a Helsingborg az esélyes, és a feljutásra hajtó együttes nem is hibázik.

13914. Braunschweig – Wolfsburg, 1X (1.50) - német bajnokság, osztályozó, 20.30

Külön cikkünkben 2.5 gól alatti össztermést tippelünk, ugyanakkor jó választás lehet az 1X favorizálása is. A másodosztály harmadik helyén záró, az egyenes ági feljutásért végig harcban lévő Braunschweig nem játszott alárendelt szerepet múlt csütörtökön – a riválisa jogtalan tizenegyessel szerezte meg az összecsapás egyetlen gólját. Az együttes ragyogóan teljesített az Eintracht-stadionban: a 13-3-1-es statisztika és a 35-17-es gólkülönbség magáért beszél. Ebben az évadban egyedül a St. Pauli tudott győzni Braunschweigben, még február elején, az idényt viszont hat hazai diadallal zárta a csapat.

Minden jegy elkelt, vagyis 23 ezer szurkoló előtt lépnek pályára az együttesek, a házigazda két sérült csatárral, Kumbelával és Biadával nem számolhat, míg a Wolfsburg Blaszczykowskit, Brumát, Jungot és Seguint is nélkülözni kénytelen. A továbbjutót nehéz megtippelni – a döntetlen is elég lehet a Wolfsburgnak, ám a „farkasok” olyan eredményeket értek el az elmúlt hetekben (6-0-s vereség a Bayerntől, 4-1-es a Schalkétól), hogy a kiesésükön sem lepődnénk meg…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!