<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megállíthatatlan a liga csodacsapata

A Cork számára egyelőre sétagalopp az idei bajnokság. Mi azt mondjuk, péntek este a Limerick sem tud mit kezdeni a listavezetővel.
Ír bajnokság
Cork City – Limerick
Péntek, 21.00

John Caulfield, a házigazda vezetőedzője kellemes helyzetben van. A télen alaposan megerősítették a játékoskeretet, így a piros-fekete-zöldek jó esélyekkel vághattak neki az idénynek. Egyelőre minden a tervek szerint alakul, ugyanis az együttes 17 meccséből 16-ot megnyerve, veretlenül áll a tabella élén. Gólkülönbsége is elképesztő, 48-8. Otthonukban mind a nyolc mérkőzésüket behúzták Sheppardék (27-4), és négyszer hendis különbséggel diadalmaskodtak. A formájuk makulátlan, legutóbb a címvédőt zúzták le vendégségben (Dundalk 0-3). A keretben nincs friss sérült, július végén távozik majd a Prestonhoz Maguire, a házi gólkirály, aki remek passzban van, már 16 találatot jegyez.

A Limerick újonc az élvonalban, eddig a várakozások fölött teljesít. 23 egységével a hatodik pozíciót foglalja el, idegenben sem lebecsülendő, 3-2-3-as sorral. A formájuk nagyon kiszámíthatatlan, hol nyer, hol veszít, legutóbb 5-3-ra éppen elverte a Brayt. A támadósora jó formát mutat, bejöttek az új igazolások, viszont épp az előző ütközetben kapust kellett cserélnie a vezetőedzőnek - a bermudai hálóőrt egy ugyancsak rutinos portás váltotta. Van még hiányzója a szakvezetésnek, egy bekk és egy középpályás marad ki sérülés miatt.

13996. Cork City – Limerick, (0-1), 1 (1.70) – Tippmix

A kissé tartalékos Limerick nem tudja megnehezíteni majd a listavezető dolgát - a Cork legalább két góllal elveri az újoncot, mint tette azt legutóbb, fordított pályaválasztással is...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!