<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: norvég hazai és gólok

A Sandnes Ulf a feljutásra hajt, nem hibázhat, a Tromsdalen és a Levanger pedig gólgazdag meccset vívhat egymással ma este...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

04247. Sandnes Ulf - Jerv, 1 (1.70) - norvég másodosztály, 18.00

A tavalyi kiírásban mindkét gárda élcsapat volt, a vendégek a harmadik, a hazaiak a negyedik pozícióban végeztek. Jelenleg a házigazda áll lényegesen jobban, 24 egységgel a 3. helyről várta a játéknapot. A pazar szereplés elsősorban remek hazai mérlegének tudható be: a kék-fehérek négyszer nyertek, emellett kétszer ikszeltek - legyőzőre még nem találtak saját közönségük előtt. A bajnokságot jól kezdték, de a május végét rendesen eltolták, ekkor intettek búcsút a kupának is. Jött azonban az újabb lendület, és az utolsó két mérkőzésükön már megint győzni tudtak.

A Jerv a liga döntetlen-specialistája, mérkőzéseinek több mint a felét ikszre adta (1-7-5). Idegenben még nyeretlen, három remi mellett háromszor megégett a társulat. A bajnokságban hullámzóan teljesít, a listavezető Bodo nagy verést mért rá, de az Elverumot elkapta, és a Tromsdalen ellen is összejött a pontszerzés. A 13 fellépésen megszerzett 10 pont nagyon kevés, ha nem javít formáján, ebből könnyen kiesés lehet. A brigád önbizalmának jót tett a minap aratott kupasiker az Asane ellen (2-1). Az otthon eddig gólt sem kapó Sandnes azonban túl nagy falat a jelenlegi Jervnek, a házigazda behúzza a három pontot.

00315. Tromsdalen - Levanger, 2.5 gól felett (1.65) - norvég másodosztály, 18.00

A házigazda tavaly vívta ki a feljutást a másodosztályba, de eddig egészen jól szerepel. Klasszikus középcsapat, amely pontjai zömét otthonában szerzi. A 14. forduló előtt 19 egységével a 7. helyet foglalta el. Saját létesítményében 4-1-2-es statisztikát produkált, ehhez 13-10-es gólkülönbség társul - minden hazai fellépésén betalált, igaz, csak kétszer úszta meg kapott gól nélkül. A kezdeti döcögés után beindult a szekér, három siker után ikszelt a Jervnél. A Levanger az előző kiírásban a középmezőnyben végzett, ezúttal is ott tanyázik, ám, ha folytatja remek szériáját, simát tagja lehet majd a rájátszásnak. 21 pontig jutott eddig, idegenben még nem talált legyőzőre, 3-3-0-ás eredménysorához erőteljes 10-4-es gólkülönbség passzol. És már említettük a jó sorozatot: a társulat május eleje óta nem kapott ki, ebben a periódusban ötször nyert, kétszer döntetlenezett - legutóbb is, akkor otthon a Starttal (0-0). A vendégek idegenben gólveszélyesek, a Tromsdalen pedig otthon képes bárkit meglepni. A kimenetelre nehéz lenne tippelni, a találatokban viszont van érték.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!