<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ezt a vasárnap esti tippet ne hagyd ki!

Masszív védelmekkel rendelkezik a két alakulat, ugyanakkor támadásban nem brillíroznak. Aligha ma szakad ki a gólzsák...
Brazil bajnokság
Cruzeiro - Coritiba
Vasárnap, 21.00

A Cruzeiro kilenc fellépést követően 11 ponttal a középmezőnyben állomásozik. A tavaly nyáron kinevezett szakember, Mano Menezes igazolhatott a szünetben, a rutinos tréner elsősorban a támadószekcióját igyekezett megerősíteni. Nos, ebből eddig vajmi kevés látszik... A Mineirao Stadionban eddig 2-1-1-es sort produkáló együttes eddig mindösszesen nyolc gólt szerzett, igaz, csak kilencet kapott. A kék-fehérek over/under mutatója 1/8 - ezért ez is beszédes adat. Formája nem jó, két idegenbeli iksz között otthon remizett a Gremióval. A keret közel sem lesz teljes, egy kezdő védő eltiltott lesz, egy középpályás és egy támadó sérült.

A Coritiba tavaly még a kiesés elkerüléséért harcolt, ennek elsődleges oka az volt, hogy idegenben nem teljesített jól az együttes. Az idei kiírásban is inkább otthon hatékonyabb Pachequinho mester alakulata: távol a hazai környezettől eddig 1-1-2-es mérleget hozott össze. Csakúgy, mint mai ellenfele, a Coritiba is leszálló ágban van, június elején győzött legutóbb, azóta három ikszet követően kikapott a Gremiónál - ez utóbbi azért papírforma eredménynek számított. A védelmet nem érheti sok kritika, mivel kilenc bajnokin csak hatszor mattolták, viszont a támadószekció magához térhetne, mert a kilenc bevitt találat is nagyon kevés. Over/under tekintetben 2/7 a statisztikája. A keretből egy bekk biztosan hiányzik majd, őt legutóbb le kellett cserélni, és sérülése nem jött rendbe. Rajta kívül komplett lesz a brigád.

06804. Cruzeiro - Coritiba, 2.5 gól alatt (1.60) - brazil bajnokság, 21.00

Két, gyenge formában lévő együttes találkozik egymással. A hazai pálya miatt a Cruzeiro tűnik esélyesebbnek, ugyanakkor a kékek sem meggyőzőek. A legjobb választás ezúttal az lehet, ha szembe megyünk a gólokkal - hármat csak nem hoznak össze a felek!

 
 
  • 1Stg2017június25.11:56ÚjVálasz

    A Coritiba 3 meccse nem rúgott gólt, nehogy megszórják egymást.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!