<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: kezdődhet a nagy El-kaland

Az Európa-ligában kezdetét veszik a selejtezők - nyomban ki is választottunk két találkozót ezek közül. A Fradit és a Videotont favorizáljuk...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03938. FTC - Jelgava, (0-1) 1, (1.75) - El-selejtező, 18.45

A Fradi rendesen beerősített a nyáron, legalábbis a nevek alapján mindenképpen. Az érkezési oldalon szerepel Bőle Lukács (CSM Politehnica Iasi – Románia), Fernando Gorriarán (uruguayi, River Plate – Uruguay), Otigba Kenneth (Heerenveen – Hollandia, legutóbb kölcsönben Kasimpasa – Törökország), Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia), Rui Pedro (portugál, CSZKA Szófia – Bulgária, szabadon igazolhatóként), a távozóknál pedig Nalepa és Dilaver említésre méltó. Thomas Doll alakulata a legutóbbi évadban csalódást keltően szerepelt, s noha megnyerte a kupát, a pontvadászatban mindössze a negyedik helyen zárt - ez a zöldektől kevés.

A Jelgava az előző esztendőben bronzérmes lett, a jelenleg is tartó lett bajnokságban pedig a 4. helyen áll. A lett alakulat mellett szól, hogy játékban van, igaz, másfél hete az FC Riga ellen épp elveszített egy rangadót. A gárda a Groupamában biztosan zárt játékrendszert alkalmaz majd, és egyébként sem vállalja fel a nyílt futballt. Egy beszédes adat: a bajnokságban 11 fellépésen 12-14-es gólkülönbséget hozott össze az alakulat. A Ferencváros - bár az elmúlt években okozott már csalódást, ma legalább kétgólos előnyre tesz szert a visszavágó előtt. A továbbjutás vélhetően már csütörtökön eldől...

09035. Videoton - Balzan Ta' Qali, (0-1) 1, (1.65) - El-selejtező, 20.45

A Vidinek van talán a legkönnyebb dolga - papíron... A székesfehérváriak tavaly ezüstérmesek lettek, a tulajdonosok viszont nem elégedtek meg ezzel. Berg mester ment, érkezett Marko Nikolics, aki a Partizannal ért el komoly eredményeket. A keret lényegében nem változott, és a piros-kékek eddig az edzőmeccseken is jól teljesítettek. Persze, felkészülési mérkőzések eredményeiből hiba lenne messzemenő következtetéseket levonni, ám azért az Inter Zaprezics és a Rosztov "lenullázása" mindenképpen jó előjel az első fontos ütközet előtt.

A máltai riválisa májusban ezüstérmet szerzett szintén, a Hibernianst esélye nem volt befogni, a Birkirkarát maga mögött tudta tartani, noha a tavaszt rendesen elrontotta a brigád. A piros-fehérek keretében többségben vannak a hazai labdarúgók, néhány brazil és kelet-európai játékos mellett. A klubnál Marko Micovic irányítja a szakmai munkát - kész csoda lenne, ha túlélné már az első kört is a társulat. Eddig kétszer mérettettek meg az EL-ben, két éve a Zseljeznicsar, tavaly az azeri Baki ejtette ki őket rögvest a kiírás elején. A Videoton legalább kétgólos előnyt szerez a visszavágóra.

 
 
  • 2baboca2017június29.08:00ÚjVálasz

    Na vajon hányan gazdagodnak ma meg, mert a magyarok ellen fogadnak? :D

     
  • 1mizo772017június28.22:31ÚjVálasz

    A Jelgavaról csak annyit,h tavaly a Slovan Bratislavát búcsúztatták 3-0-al,a fradi meg tudjuk h mit csinált!:)
    A sima zöld-fehér sikerben nincs érték,sztem túlzottan lenyomták,bármi is lesz!A hendikeppet én békénhagynám!A vidire ez még akár egy jó tipp is lehet,főleg mert az Ő ellenfele azért jóval halványabb!De a fradika tegyen le vmit az asztalra,mielőtt bátran rádobáljuk a pénzünket..Szerintem!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!