<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Itt a nyerő húzás a Portugália-Chile elődöntőre

Ronaldo vs. Alexis Sánchez? Parádés támadósorok szerepelnek a portugáloknál és a dél-amerikaiaknál is. Jó esély van a gólváltásra...
Konföderációs Kupa
Portugália - Chile
Szerda, 20.00

Az Oroszországban zajló Konföderációs Kupában befejeződtek a csoportküzdelmek. Az A-jelű négyesben a luzitánok magabiztosan szerezték meg az első helyet. Fernando Santos szövetségi kapitány alakulata Mexikóval kezdte a sorozatot, és bár kétszer is vezettek Naniék, a közép-amerikaiak mindkétszer egyenlíteni tudtak. A második fellépésén az Eb-győztes okosan futballozott a házigazda ellen, és Ronaldo villanása elég volt a sikerhez (0-1).

Az Új-Zéland elleni zárómeccsen már nem kellett extrán megizzadniuk Silváéknak: a vége 4-0 lett. A mai mérkőzésen Raphael Guerreiro nem lesz bevethető sérülés miatt. A hadrend nem változik, marad a 4-4-2. A várható kezdő: Patricio - Soares, Alves, Pepe, Eliseu - Bernardo Silva, Adrien Silva, Carvalho, Quaresma - Andre Silva, Ronaldo.

A chilei alakulat a B-csoport második helyén végzett Németország mögött. A tornát Kamerun legyőzésével kezdték Pizzi mester fiai - finoman fogalmazva sem voltak meggyőzőek a dél-amerikaiak, akik csak a hajrában tudták kivívni a győzelmet. Jött a németek elleni csoportrangadó, amelyen az 1-1 teljesen vállalható eredménynek számított. A harmadik meccsen az ausztrálokkal nagyon megszenvedtek Vidalék, végül itt is 1-1-lett az eredmény, amely azt jelentette, hogy a világbajnok mögött a 2. helyen továbblépett a kvartettből a 2015-ös Copa America győztese. Claudio Bravo kapus felépült sérüléséből, így minden bizonnyal ő véd majd, előtte a Isla, Jara, Diaz, Beausejour négyes alkotja a védelmet, a középpályán Áranguiz-MedelVidal trió kap szerepet, a csatársorban pedig Fuenzalida és Sanchez támogatja majd Vargast, a centert.

12871. Portugália - Chile, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - Konföderációs Kupa, 20.00

Mindkét gárda remek támadókkal rendelkezik, és bár az elődöntőnek nagy a tétje, azt gondoljuk, hogy mindkét együttes betalál majd - legalább egyszer...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!