<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tipmixtippek: BL-meccs és finn bajnoki

A Bajnokok Ligája selejtezőjében a visszavágókat rendezik. Andorrában kevés találattal számolunk, majd irány Finnország, ahol a Lahti lendületét használnák ki.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07506. Santa Coloma - Alaskert, 2.5 gól alatt (1.65) - BL-selejtező, 20.30

A Bajnokok Ligája-selejtezőjének első felvonását az örmény bajnok nyerte meg 1-0-ra a jereváni meccsen. Az andorrai együttes májusban szerezte meg a bajnoki címet. Az amatőr alakulat az örmény túrán igyekezett megnehezíteni ellenfele dolgát - ez sikerült is, hiszen egygólos vereséggel megúszta a társulat keleti kiruccanást. Az első félidő hajrájában kapituláltak Condéék, a második játékrészt lehozta kapott gól nélkül a Santa Coloma. Az Alaskert májusban magabiztosan nyerte meg az örmény első ligát, a Gandzasarra hét pontot vert. A jellemzően hazai futballistákra épülő keret örmény szinten erősnek mondható, ezúttal is az Alaskert a bajnoki cím első számú várományosa. A pontvadászatban idegenben jobban ment a társulatnak, védelme stabilnak bizonyult. Tavaly is összeakadt a két együttes, akkor Jerevánban 3-0-ra megnyerte az első mérkőzést az örmény alakulat, itt, a Estadi Comunal d'Andorra la Vella-ben pedig 0-0-ra végeztek. Mi azt mondjuk, ezúttal sem lesz sok találat, három tuti, hogy nem.

08504. Lahti - Kemi, 1 (1.65) - finn bajnokság, 17.30

A finneknél folytatódik a bajnokság, nincs megállás az északi ligában. A Lahti a negyedik helyen áll, 23 pontos, és az eddig lejátszott 15 mérkőzéséből mindössze kettőt bukott el (5-8-2). Elképesztő döntetlen-sorozatot futott az együttes, amelynek két hete lett vége: a HIFK-t ütötte ki otthon a gárda, majd lendületből nyert a sereghajtónál is (JJK 1-3). Nyolc bajnoki óta veretlen, formája tehát egészen jó. Otthon 2-4-1-es a mérlege, gólkülönbsége pedig 7-4 - kevés találatokat hozó meccsek jellemzik a Lahtit.

A Kemi 19 ponttal a középmezőnyben állomásozik, idegenben szeszélyes, vagy nyert, vagy vesztett, mindkettőből három-három jött össze eddig. A június első felét jól megtolta a brigád, ám másfél hete kikapott az SJK-nál, majd csak ikszelt otthon a RoPS-szal. A Lahti lendületben van, és ez még kitart kedden is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!