<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tutira megyünk a norvég bajnokságban

A norvég másodosztályban a sereghajtó az egyik feljutásra hajtó alakulatot látja vendégül. A védelmek egyik oldalon sem acélosak - találatokkal kalkulálunk...
Norvég másodosztály
Arendal - Sandnes Ulf
Kedd, 19.00

A norvég másodosztály újonca egyelőre nem tudja felvenni a liga ritmusát, az utolsó, 16. helyen tanyázik, 14 mérkőzésen mindössze 9 egységet szorgoskodtak össze a kék-fehérek. Ennek tükrében nem is okozott nagyobb meglepetést, hogy június közepén edzőt váltottak a csapatnál. Az új tréner bemutatkozása nem volt sikeres, eddig mindkét bajnokiját elbukta a társulat az új szakvezetővel. Otthonában is harmatos, 1-1-5-ös statisztikához 6-14-es gólkülönbség társul, 27 kapott találata a legtöbb a mezőnyben. Over/under mutatója 10/4. A keretben egy támadó már régóta sérült.

A Sandnes tavaly lemaradt a feljutásról, a kékek az idén is tesznek egy próbát az osztályváltásra. 24 pontjával a forduló előtt a 4. pozíciót foglalja el, ez a helyezés playoffot érhet a végelszámolásnál. Idegenben szeszélyes, 3-1-3-as mérlegéhez 11-14-es gólkülönbség jött össze. Két nyertes mérkőzést követően legutóbb a Jerv ellen összeomlott hazai környezetben (0-3). Ezt a vereséget illene jóvá tennie a társulatnak, és erre ma megfelelő alkalom és ellenfél kínálkozik. Ami a Sandnes együttesét illeti, eddigi hét túrája közül csak egyszer nem jött a +2.5-ös opció... A keretben nem lesz eltiltott és friss sérült sem.

11337. Arendal - Sandnes Ulf, 2.5 gól felett (1.65) - Tippmix

A Sandnes a mérkőzés esélyese, ám ezúttal a találatokban jobban bízunk. Egyik védelem sem áll a helyzet magaslatán, jó eséllyel összehoznak három gólt a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!