<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: naná, hogy BL-ötletek jönnek

A Partizan otthon könyörtelen ellenfél, kedden a montenegróiakra is kőkemény kilencven perc vár. Az osztrák bajnok Máltára hivatalos...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03413. Hiberninans - Salzburg, kevesebb mint 3.5 gól (1.60) - BL-selejtező, 20.30

A máltai címvédő előtt le a kalappal: az észt címvédő Infonet Tallint úgy ejtette ki az előző körben, hogy még csak gólt sem kapott a páros mérkőzésen. A szigetlakók május elején ünnepelhették a bajnoki címet, nem nagyon volt komolyabb kihívója a gárdának az előző kiírásban. A Salzburg utcahosszal nyerte meg az osztrák pontvadászatot, a Red Bull által szponzorált együttes kiemelkedett a mezőnyből. A fehér-pirosak lehetőségei egészen mások, osztrák szinten is kiemelkedőek. Tovább erősítették amúgy sem gyenge keretüket, céljuk a BL-főtábla, ehhez pedig nem hibázhatnak. A "sógorok" továbbjutását várjuk, viszont az első mérkőzésen a máltaiak tartani tudják magukat. Nem lesz sok találat, négy tuti, hogy nem.

09309. Partizan Beograd - Buducsnoszt, (0-1) 1 (1.50) - BL-selejtező, 20.45

A szerb együttes a gyenge rajt után elképesztő sorozatot futott a tavalyi bajnokságban, így nagy csatában, de ismét meg tudta szerezni az aranyérmet: az ősi Rivális Crvena zvezdára három pontot vertek a fekete-fehérek. Május végén játszotta utolsó tétmeccsét a társaság, a felkészülési időszakban jól ment a gárdának, csak a CSZKA Moszkva mért rá verést, igaz, az oroszok nem kicsit (0-3). A belgrádiak védelme rendben van, és hazai környezetben tényleg bárkire veszélyesek lehetnek.

Montenegróban még élesebb volt a helyzet az előző kiírás végén, ugyanis négy alakulat is reménykedhetett a bajnoki cím megszerzésében. Ez végül a rutinos Buducsnosztnak sikerült, amely a gyenge tavaszi teljesítménnyel hozta magát kellemetlen helyzetbe. A BL-ben eddig nem termett sok babár a podgoricai alakulat számára, a kerete nem erősödött tavalyhoz képest, így vérmes reményei ezúttal sem lehetnek. A Partizan stadionjában mindenkinek nehéz, ezt megtapasztalja a montenegrói együttes is. Sima hazai siker várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!