<>

 
 
 
Wimbledonban egy igazi füves specialista hozhat pénzt a konyhára, míg az ecuadori-francián a sárga lapok.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Wimbledon és sárga lapok

Wimbledonban egy igazi füves specialista hozhat pénzt a konyhára, míg az ecuadori-francián a sárga lapok.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

169. Benjamin Becker-Alekszandr Dolgopolov, 1 (2,18) - férfi tenisz, Wimbledon - 14:00

A világranglista-65. és 19. mérkőzése a 2. fordulóban. Becker 33 éves régi motoros, sok vizet már nem fog zavarni, de egy borításon, a füvön még mindig életveszélyes. Évek óta pozitív mérleggel zár, és az idén is van már egy döntője, épp múlt héten elég nehéz sorsolás ellenére nyert négy mérkőzést. Wimbledonban simán indított. Dolgopolov rendkívül kellemetlen ellenfél, tavasszal óriási formában szerepelt, döntőt, elődöntőket játszott, ám salakon nem jött ki neki a lépés. Azóta ment két kört füvön Londonban, a hetet pedig magabiztosan kezdte. A borítás miatt szavazunk Beckerre, nem ez az ukrán fiú legerősebb terepe, az ütemtelen labdái, rövidítései, variált játéka itt kevésbé hatékony.

229. Ecuador-Franciaország, több mint 4,5 sárga lap (2,53) - világbajnokság, 22:00

Az E-csoport 3. fordulója. Ecuador számára van már csak igazi tét, hiszen Svájccal együtt három ponttal áll, a franciákat még papíron le lehet nyomni, ám annyira jó a gólarányuk, hogy erre túl sok esély nem mutatkozik. A dél-amerikaiak azért összegyűjtöttek Honduras ellen három, Svájc ellen pedig egy negyedik lapot, ahogy épp ilyen elosztásban négyet a gallok is. Az elefántcsontparti játékvezető egy kivétellel az utolsó 13 mérkőzésén 4 lapot legalább kiosztott, így bízunk benne. Nem biztos, hogy sima mérkőzés lesz, ez pedig segíthet a kártyák gyűjtésében.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!