<>

 
 
 
Ghána megleckéztetheti Portugáliát, míg a német-amerikain a mindenkinek kedvező döntetlen lehet a nyerő.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Ghána és a gyanús döntetlen

Ghána megleckéztetheti Portugáliát, míg a német-amerikain a mindenkinek kedvező döntetlen lehet a nyerő.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

034. Portugália-Ghána, 2 (2,80) - világbajnokság, 18:00

A G-csoport 3. fordulója. Két győzelmi kényszerben lévő csapat lép pályára. Portugália eddig felemásan szerepel, a németek ellen esélye sem volt, az USA-val szemben a hosszabbításban mentett pontot, igaz Pepe eltiltás, Fabio Coentrao sérülés miatt nem állt rendelkezésre. Előbbi most visszatér, ám Cristiano Ronaldo csúcsformája aligha fog, eddig nem sokat mutatott Brazíliában, és ez falhoz vághatja a luzitánokat is. Ghána pechesen kapott ki az amerikaiaktól, a németek ellen viszont kijött, hogy egészen ütős, szervezett csapat. Mivel a döntetlen halálra ítéli mindkét oldalt, így háromesélyben bátran fogadunk, és választjuk az afrikaiakat, akikben több fantáziát látunk.

045. USA - Németország, X (2.75) - világbajnokság, 18:00

Sokáig ragozhatnánk a dolgot, de ebben az esetben úgy érezzük, hogy felesleges szaporítani a szót. A csoportban adva van két négypontos és két egypontos alakulat. Mi történik akkor, ha az első a másodikkal remizik? Tulajdonképpen semmi extra, hiszen kéz a kézben továbblépnek a kvartettből. Hogy miért is mutyiznának egymással a felek? A mi esetünkben több érv is szól emellett... Az amcsik padján Jürgen Klismann ül, akit nem kell bemutatni a germán oldalnak. Másrészt, az amerikaiaknál több játékos is van a keretben, aki rendelkezik német felmenőkkel. És adott esetben mindkét fél tud egy kicsit még szusszanni majd a nyolcaddöntőkre - minek törjék magukat, ha bebiztosíthatják a továbbjutást? Két, takarékos összetételben futballozó gárda okosban letudja a kilencven percet, és várja az ellenfelet a szomszédos csoportból...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!