<>

 
 
 
Sztártippünkben ezúttal Torghelle Sanyi osztotta meg velünk megérzéseit a vb nyolcaddöntőivel kapcsolatban!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Torghelle szerint érik a német – argentin finálé

Sztártipp rovatunkban ezúttal a Levegő ura, vagyis Torghelle Sanyi osztotta meg velünk megérzéseit a vb nyolcaddöntőivel kapcsolatban.
Brazília – Chile, X

- Talán a legkiélezettebb csatával kezdődnek meg a nyolcaddöntők küzdelmei, Chile ugyanis fantasztikusan játszik a tornán, könnyedén jutottak tovább az előzetesen az egyik legnehezebbnek kikiáltott csoportból. Brazília viszont hazai környezetben futballozhat és ők is remek játékkal masíroztak be a legjobb 16 közé. Nem csodálkoznék, ha hosszabbításba, netán büntetőpárbajba torkollna kettejük párharca...

Kolumbia – Uruguay, 2

- Bár Suárez eltiltásával az egyik legfontosabb láncszem esett ki Uruguay válogatottjából, tartom annyira erősnek az égszínkék mezesek keretét, hogy nélküle is túljussanak az eddig erőn felül teljesítő Kolumbián.

Hollandia – Mexikó, 1

- Mexikó a torna egyik kellemes meglepetése, nagyon szimpatikus csapat, ráadásul dél-amerikai együttes lévén alighanem könnyebben alkalmazkodtak a brazíliai körülményekhez, mint európai riválisai. Hollandia viszont hihetetlenül magabiztosan játszik és bombaerős a támadósora, szerintem az Oranje lép tovább.

Costa Rica – Görögország, 1

- A görögök minden meccsét láttam, nem nyújtottak olyan jó teljesítményt, a csoportból való továbbjutást is csak egy utolsó percben lőtt 11-essel harcolták ki. Ezzel szemben hihetetlen az, amit Costa Rica produkált, szerintem tovább folytatódik a menetelésük.

Franciaország – Nigéria, 1

- Magabiztos francia győzelmet várok, mert bár a nigériaiak fizikálisan jobbak a galloknál, technikailag és játékintelligenciában nem vehetik fel a harcot Benzemáékkal.

Németország – Algéria, 1

- Itt is egyértelmű a helyzet, fölényes német sikert várok. Joachim Löw csapata szerintem a végső győzelemre is esélyes, személy szerint döntőbe várom a Nationalelfet, ahol egy dél-amerikai csapattal vívhatják majd a finálét.

Argentína – Svájc, 1

- Nem lepődnék meg például, ha Argentína lenne a másik döntős, Messi ugyanis végre a válogatottba is átmentette azt a formát, amit a Barcelonában megszokhattunk tőle. Ha pedig ő jól futballozik, akkor az egész csapatnak jól megy, a svájciak ellen is győzelemre vezeti majd a kék-fehéreket.

Belgium – USA, 1

- A fiatal belga csapat hibátlan mérleggel nyerte meg a csoportját, az utolsó fordulóban ráadásul több mint egy félidőt emberhátrányban játszva harcolta ki a győzelmet Marc Wilmots együttese. Mindez nagy lökést adhat a folytatásra, s bár Klinsmann jól összerakta az amerikai csapatot, nem érzem az átütő erőt USÁ-ban, így Hazardékat várom a nyolc közé.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!