<>

 
 
 
A Varnamo nincs valami jó passzban, de vasárnap a kínlódó Landskrona ellen javíthat a svéd másodosztályban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A lecsúszott svéd sereghajtót veretjük

A Varnamo nincs valami jó passzban, de vasárnap a kínlódó Landskrona ellen javíthat a svéd másodosztályban.
Svéd másodosztály, 15. forduló
Varnamo-Landskrona
vasárnap 14:00 óra

A Varnamót a tavalyi éppen-éppen kiharcolt bennmaradás után ezúttal a középmezőnybe várták, javult ugyanis a keret állapota néhány tűrhető igazolással. Az eddig látottak várakozáson felüliek, hiszen úgy állnak a 4. helyen, hogy néhány hete még a 2. helyért voltak harcban. Azóta azonban a nehéz sorsolással bejött három vereség és egy döntetlen. Otthon gyűjtötte pontjai zömét, így 5-2-0-s mérleg mellé 11-5-ös gólarány párosul, az utolsó ötön pedig 13 pontot szerzett. Egy középpályás sérült.

Varnamo-Landskrona, 1 (1,70) - Betclic

A Landskrona tavaly nem sokkal szerepelt jobban, mint vasárnapi riválisa, de egy ponttal többet szerezve legalább nem kellett, hogy osztályozzon. A télen kevésbé tudott erősíteni, így a szakértők a kínok folytatását várták. A bajnokság félidejéhez érve nem sok jó látszik az együtes számára, 3-3-8-as mérleggel az utolsó, igaz nagyon szoros a vége. A támadósorral nincs gond, hiszen tartja ezzel a lépést a középmezőnnyel, ám a védelem botrányos, messze a legrosszabb. Idegenben 2-1-4-es mérleggel egészen tűrhető, 9-1-8-as gólaránya viszont kevésbé, néhányszor beleszaladt a késbe. Két kezdő védő és egy támadó hiányzik.

Bár a svéd másodosztályban sok lehet az ismeretlen faktor, mi bízunk a Varnamo jobb keretében, nagyszerű hazai mérlegében. Ezen felül akadnak gondok a Landskrona védelmében, ezt pedig kihasználhatják a vendéglátók. Óvatos tippnek 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!