<>

 
 
 
Interligás baseballmeccsre készül a Minnesota Twins és a New York Mets együttese, és mi elsősorban pontokat várunk az ütközettől!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.62

Pontokat várunk a Twins-Mets meccsen

A Minnesota csapata gyakorlatilag tét nélkül nézhet szembe az elkövetkezendő alapszakaszbeli meccsekkel, míg a Mets számára az utóbbi idők kiegyensúlyozott teljesítménye felvillantotta a reményt a Wild Card helyekre, így van miért küzdeni. A két csapat mai közös meccsén elsősorban pontokat várunk, de érdemesnek látjuk megkockáztatni a vendégek sikerét is!

MLB alapszakasz


Minnesota Twins - New York Mets hétfő, 20:10 óra

A Minnesota együttese az Amerikai Ligában tengődik - és ezt szó szerint érdemes venni. Ugyanis a gárdának a hátralévő alapszakaszbeli mérkőzésein nem sok esélye van a playoff kiharcolására... Nincs is könnyű csoportban a Twins, hiszen a Detroit-Cleveland-Kansas hármas nagyon erős idén, és előzetesen sem várták a legjobbak közé a Minnesota együttesét. Mindössze negyedik az említett csoportban a Twins, míg az AL tabelláján a 13. helyet foglalja el, csak a Chicago White Sox és a Houston Astros tud még náluk is gyengébb mérleget felmutatni... A gárda által elért 487 pont megfelel jelenlegi pozíciójuknak, míg az 555 kapott pont meglehetősen gyenge produkció... A csapat legjobbja az elkapó Mauer, illetve a Dozier-Morneau kettősre lehet még számítani pontszerzés tekintetében. Dobók tekintetében viszont szörnyen állnak: szinte egyik kezdő dobójuk sem képes kiegyensúlyozottan teljesíteni. A mai találkozón várhatóan az a Gibson kezd majd a hazaiak dobójaként, aki mindössze 47 inninget játszott idén, ezalatt pedig borzalmas 6.27-es ERA mutatót produkált...

A vendég ma este az a New York Mets lesz, akik számára megcsillant a régen várt reménysugár: a playoff, pontosabban a Wild Card! A gárda nagy csaták közepette felverekedte magát a Nemzeti Liga 9. helyére, míg saját csoportjában 56-66 mérleggel a harmadik helyen tanyázik. Habár a mérleg bőven negatív, még nem késő begyújtani a rakétákat és hajrázni, mert oda lehet érni a Wild Card meccsre, ami már nagy eredmény lenne a Mets számára. Azt azonban nem mondhatja el magáról a Mets, hogy pazar formája lenne... Utóbbi 10 meccsükből mindössze négyet nyertek meg. Nagy idegenbeli szériát nyomnak: az Arizona ellen kezdtek három meccsel (kettőt megnyertek), majd utaztak 3 meccs erejéig a Dodgers otthonába (mindhármat elveszítették), legutóbb pedig a Padres stadionjában játszottak 4 meccset (kettőt nyertek meg). Most pedig a Minnesota az ellenfél - ismét idegenben tehát a csapat. Idegenben egyébként nem rossz a társaság: 31 győzelem és 34 vereség a mérleg, ez pedig a hatodik legjobb idegenbeli mutató a Nemzeti Ligában. A gárdát ütők terén a Murphy-Wright-Byrd hármas viszi, míg a dobók közül az idei szezon egyértelmű felfedezettje, Harvey nyújtja a legkiemelkedőbb teljesítményt. A mai meccsen majd a már 145 inninget lejátszott Dillon Gee játszik majd dobóként, aki 8 győzelmet és 8 vereséget hozott össze idén a csapatnak, 3.79-es ERA mutatója pedig egészen jónak mondható!

Dobók

Kyle Gibson (MIN)

2 győzelem, 3 vereség 47.1 lejátszott inning 34 futás, 27 strikeout 6.27 ERA

Dillon Gee (NYM)

8 győzelem, 8 vereség 145 lejátszott inning 64 futás, 105 strikeout 3.79 ERA

Érdekes mérkőzés várható, úgy fest, hogy a Minnesota nem feltétlenül az első összecsapásra koncentrálja energiáit, hiszen egy eddig nélkülözött, és nem is túl kiegyensúlyozottan játszó dobót küld majd pályára. Így a Mets előtt megnyílik annak lehetősége, hogy egy győzelemmel megszakítsák két meccses vesztes sorozatukat. Amennyiben Gibson hozza a tőle eddig megszokott gyengébb dobóteljesítményt, illetőleg a Mets támadóalakzata képes lesz pontokat szállítani, akkor legalább 8 pontig eljut majd a két fél. Ehhez persze kell majd, hogy a Mauer vezette hazai támadósor is eredményesen játsszon, de erre azért lehetőséget biztosít Gee személye! Elsődlegesen a 7.5 run feletti fogadást ajánljuk erre a találkozóra, de bátrabbaknak a Mets siker megfogadása is ajánlott!

Tippek

Minnesota Twins - New York Mets, 7.5 run felett (1.62) Minnesota Twins - New York Mets, NY Mets (2.09) - bátrabbaknak
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!