<>

 
 
 
A Malmö simán nyerhet a Bajnokok Ligájában, a Steaua Bukarest és a Strömsgodset gólokat lőhet, és egy tenisz.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két BL-meccs, egy tenisz

A Malmö simán nyerhet a Bajnokok Ligájában, a Steaua Bukarest és a Strömsgodset gólokat lőhet, és egy tenisz.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

149. Carlos Berlocq-Dusan Lajovics, 1 (1,40) - férfi tenisz, Hamburg, 12:30

A világranglista-56. és 71. mérkőzése a 2. fordulóban. Berlocq egy vérbeli salakos, aki hosszú évek óta ott van a top100-ban, de ennél jobb biztosan nem lesz. Az idén két kiugró eredménye van, Oeirasban ATP-tornát nyert, míg a múlt héten Bastadban az elődöntőig jutott, amúgy korai búcsúk következtek. Lajovics egyre feljebb keveredik, szintén inkább salakos, de azért kemény pályán is megfordul. Legnagyobb sikere a Roland Garros-nyolcaddöntő volt, ám Rafael Nadal legázolta. A múlt héten négy közé került Bastadban. A hetet egy kötelező sikerrel kezdte. A szerb ugyan egyre nagyobb veszélyt jelent, ám szerintünk a borítás specialistája, a rutinos argentin nem hibázik.

172. Malmö-Ventspils, 1, 0-1 (1,68) - BL-selejtező, 19:00

A svéd bajnok fogadja a lettet. A Malmö ismét vezeti a bajnokságot, mégpedig szép előnnyel, ám nincs valami jó helyzetben. Több kulcsemberét eladta, legjobb csatára pedig kidőlt. Hazai pályán 4-2-1-es mérlegénél akad jobb hazájában. A Ventspils évek óta a legjobb lett csapat, de egy olyan ligában, amely nem tud versenyképes lenni Európában. Jelenleg 2., idegenben is, ám volt olyan szakasz, amikor zsinórban háromszor kapott ki. Bármennyire akadnak gondok a svéd oldalon, a minőségi különbség jelentős a csapatok között, és szerintünk ennek az első mérkőzésen ki kell jönni, esik is az odds.

183. Strömsgodset-Steaua Bukarest, több mint 2,5 gól (1,73) - BL-selejtező, 19:30

A norvég bajnok fogadja a románt. A Strömsgodsetet tavaly a Debrecen elleni párharcról ismerhetjük, támadásban erős, ám védekezésben sebezhető volt. Az idénre ez annyiban módosult, hogy kevesebb gólt rúg, viszont otthon továbbra is rendkívül jó, hiszen 7-1-0-s mérleggel és 18-6-os gólaránnyal. A Steaua tavaly megjárta a BL-főtáblát, egészen jó kerettel bír, ám most sokan távoztak, az edző is új, a tulajdonos pedig börtönben is, tehát nagy a baj. Frissen elbukta a Szuperkupát is. Minőségre így is jobb a norvégoknál, akik időtlen idők óta nem arattak nagyobb sikert Európában. Szerintünk lehet ebből nyílt mérkőzés, talán a Steaua döntetlen nélküli támogatásában is lehet ötlet, de mi a gólokra szavazunk.

 
 
  • 3Eszter252014július16.20:44ÚjVálasz

    Csak arra lennék kíváncsi, mennyit mernétek rátenni "cash"-ben, amit másoknak ajánlotok...

     
  • 2Eszter252014július16.20:38ÚjVálasz

    3-ból 3 bukó tipp!! Ti azért tudtok valamit!!!

     
  • 1Eszter252014július16.18:57ÚjVálasz

    Arról nem beszél senki, hogy 1,24-gyel(!!!!!) adták a magyar női vízilabda válogatott győzelmét Hollandia ellen, megtévesztve ezzel a gyanútlan fogadókat. Naná, hogy a hollandok nyernek (4,60-as szorzó, aki rájuk tesz), a mieinket inkább zavarta a hazai pálya, de még inkább a tökösen, remekül küzdő ellenfél. Szóval az eredmény csak azoknak meglepő, vagy csalódás, akik nem látták a meccset.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!