<>

 
 
 
A Grasshoppers nyáron kulcsembereit veszítette, rossz formában van, míg a Lille legjobbjai még nem tértek vissza a világbajnokság után. Nehéz ügy? Szerintünk nem annyira!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Meggyengült vagy hiányos csapatra fogadjunk?

A Grasshoppers nyáron kulcsembereit veszítette, rossz formában van, míg a Lille legjobbjai még nem tértek vissza a világbajnokság után. Nehéz ügy? Szerintünk nem annyira!
Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló
Grasshoppers-Lille
szerda 19:00 óra

A svájci második fogadja a francia bronzérmest a 3. forduló nyitányán. A Grasshoppers tavaly tért vissza az élmezőnybe, de a nemzetközi porondon nem sokat mutatott, a Lyon oda-vissza verte. A múlt szezonra a szinte örökös bajnok Basel gyengült, ám mégsem tudta megszorítani. A nyár negatív változásokat hozott, talán a legjobb támadó középpályás épp a Baselhez ment, de egy másik kezdő középpályás is hiányzik az első számú kapus mellett. Nem véletlen, hogy két vereséggel kezdett hazájában, ez a csapat nem a tavalyi.

Grasshoppers-Lille, 2, döntetlen nélkül (1,73)

A Lille-t az elmúlt években jól szétkapták (hol van már egy Éden Hazard, Dmitri Payet, Mathieu Debuchy, Aurelien Chedjou, Moussa Sow, Gervinho), ám elég jól igazol, és tudja tartani a lépést a legjobbakkal, így kétség sem fért múlt idénybeli dobogójához. A kulcs a védelem volt, amely alig-alig kapott gólt. Most is akad néhány kapós játékosa, ám eddig nem nagyon nyúltak a csapathoz, megőrizte erejét. Frissen eladták Divock Origit a Liverpoolnak, ám ő annyira nem nyújtott kiemelkedőt tavaly, mint a vb-n, inkább csere volt, ráadásul kölcsönben ezt a szezont még a Lille-nél tölti. Fontos, hogy három további vb-t megjárt játékosa, Salomon Kalou, Vincent Enyeama és Mio Mavuba még pihen, nincs keretben, míg a középpálya erőssége, Marvin Martin nagy kérdőjel.

Akad egy nyáron meggyengült és egy kulcsembereit nélkülöző csapat, ám nálam a Grasshoppers gondjai jóval nagyobbak (forma+keret), a Lille-t sokkal többre tartom alapjáraton, és ezen infók tudatában is. Szerintem X, 2 és 2-es, az odds nem véletlenül esik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!