<>

 
 
 
A Dinamo Zagreb szép oddsot kapott ahhoz képest az Aalborg ellen, hogy óriási rutinnal bír a Bajnokok Ligájában, és a dán bajnok legalább két kulcsemberét nélkülözi.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A rutin és a hiányzók dönthetnek

A Dinamo Zagreb szép oddsot kapott ahhoz képest az Aalborg ellen, hogy óriási rutinnal bír a Bajnokok Ligájában, és a dán bajnok legalább két kulcsemberét nélkülözi.
Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló
Aalborg-Dinamo Zagreb
szerda 20:15 óra

Tehát a dán bajnok fogadja a horvátot. Nálam érv a nemzetközi rutin. Az Aalborg ugyanis utoljára 2008-ban járt BL-selejtezőben, azóta még az Európa-ligába sem kóstolt bele. Nem úgy a zsinórban kilencszeres horvát bajnok Dinamo, amely minden évek több kört megy és ugye 2012-ben elérte a főtáblát is. A másik pedig a legfrissebb hírek szerint két hiányzó a dánok keretéből. Hogy kikről van szó? Két középpályásról (28/1, 33/12), egyikük, Kusk a házi gólkirály. Visszatér viszont egy kezdő védő és egy kezdő középpályás a keretbe, hogy kezdenek-e, egyelőre nem tudni (29/2, 33/4). A bajnokságban egyelőre egy győzelemmel és döntetlennel, 4 ponttal tűrhetően kezdett

Fő tipp: Aalborg-Dinamo Zagreb, 2, döntetlen nélkül (1,83) Mellék tipp: Aalborg-Dinamo Zagreb, több mint 2,5 gól (2,25)

A Dinamónál a szokás szerint nagy volt a mozgás a nyáron, így eladta a megatehetségnek kikiáltott Alen Halilovicot és egy légiósát. Erősített viszont elég szépen, így jött három portugál, egy argentin, és horvát fiatalok, tehát a tavalyelőtt BL-főtáblát játszó, tavaly arról éppen lemaradó keret tovább erősödött. A bajnokságban végül megint nem volt ellenfele, de eleinte nehezen lendült bele, és az elmúlt években azért akadt gondja a selejtezőkben is. Erőssége a támadás, gondjai a védelemben lehetnek, ahogy a hétvégén a Lokomotiva elleni fővárosi rangadón (4-3).

Nem hisszük, hogy nagy különbség lenne a két liga között. A bevállalós tippek között már írtunk róla, hogy 2-es, de jó tipp lehet a mindkét csapat gólt szerez és a 2,5 gól fölé is, annak ellenére is, hogy első mérkőzés.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!