<>

 
 
 
Az AIK Stockholm Kazahsztánban nyerhet, míg az olasz Torinót a Brommapojkarna viccelheti meg az El-selejtezőben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két svéd meglepetés?!

Az AIK Stockholm Kazahsztánban nyerhet, míg az olasz Torinót a Brommapojkarna viccelheti meg az El-selejtezőben.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

011. Asztana-AIK Stockholm, 2 (2,95) - El-selejtező, 16:00

A kazah harmadik fogadja a svéd második helyezettet, mindkét bajnokság javában zajlik. A kazah futball felfelé tart, de azért nem szabad elájulni a színvonalától. Az Asztana az előző körben a Hapoel Tel Avivot szerencsével, az első meccsen emberelőnyben verte, innentől a visszavágón sem volt tét, kivédekezte. Az AIK sokkal akciódúsabb focit játszik, akad két ütős támadója, és aligha védekezni utazik. Kicsit túlértékeltnek látszanak a hazaiak, bármennyire kell óvatosan bánni a skandináv csapatok erejével. Az AIK szerintünk okozhat meglepetést.

023. Brommapojkarna - Torino, (1-0) 1 (2.75) - El-selejtező, 19:00

Valóban bevállalós tipp, de jobban megnézve annyira nem is lehetetlen elképzelés, hogy a Torino nem nyer Svédországban az első mérkőzésen. A Brommapojkarna nincs jó formában, de otthon biztosan felszívja magát a gárda, ráadásul a csapat játékban van, hiszen a svéd bajnokság már hetek óta tart ( a Bromm magabiztosan tartja utolsó helyét). A Torino meglehetősen tartalékos kerettel utazott Svédországba. Quagliarella és Cerci otthonmaradt. Persze az olasz gárda így is igen erős, de annyi meglepetést láttunk már az EL-ben, hogy miért ne születhetne egy most is?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!