<>

 
 
 
Az MTK veszélyesnek tűnik az új szezon elején, a Debrecennek pedig fontosabb most a BL-selejtező a bajnokinál.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Az MTK megbüntetheti a Loki cseresorát

Az MTK veszélyesnek tűnik az új szezon elején, a Debrecennek pedig fontosabb most a BL-selejtező a bajnokinál.
Labdarúgó NB I, 2. forduló
MTK-Debrecen
péntek 20:30 óra

Érdekes utat járt be az MTK az elmúlt bő fél évben. Az ősszel még örült volna, ha bennmarad, most pedig már arról beszélnek a vezetők, hogy a tartós nemzetközi kupaszereplés a cél. Persze megtehetik, hiszen már a télen erősítettek, a nyáron pedig tovább izmosodott Hrepka Ádámmal és egy szenegáli támadó középpályással, míg egy balhátvédet adott csak el. A felkészülését könnyű csapatokkal vívta, a bajnoki rajt viszont nagy csattanósra sikerült, négyet rámolt be Pécsen. Nem érezzük túlzásnak az eredményt, az MTK-ból felsőházi csapat lehet, még ha nem is ér oda a dobogóra.

MTK-Debrecen, 1, döntetlen nélkül (1,98)

A Debrecen a bajnokság végére kifulladva, csak jobb gólarányával előzte meg a Győrt, ám most mégis bizakodhat. A nyarat nagyobb változások nélkül átvészelte, sőt Varga József hazatérése komoly erősítés, míg Aleksander Jovanovic igazolása a Fradiból is biztató. A bajnokság első számú esélyese maradt. Aztán elbukta a Szuperkupát, kínlódott mindkét mérkőzésén az északír félamatőr Cliftonville-el, mielőtt Nyíregyházán is csak 1-1-et játszott. Kedden aztán a BATE ellen túlélve az első félidőt a másodikban már remekelt és fontos győzelmet aratott. Éppen ezért tartalékosan léphet pályára, a DVSC honlapja szerint.

Az MTK alapjáraton okos választás lehet a bajnokság elején, hiszen ütős kis csapat állt össze, ám tudva, hogy a Loki mennyire fontos visszavágó előtt áll, még inkább támogatni érdemes. Az odds esik, a döntetlen nélküli 1-es azonban még elég magas oddssal elkapható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!