<>

 
 
 
A győri együttes a Videoton után a Fraditól is kikapott, de a lendületét vesztett Pápa otthonában nyerő szériába kezdhetnek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.63

Talpra állhat Pápán az ETO

A győri együttes a Videoton után a Fraditól is kikapott, de a lendületét vesztett Pápa otthonában nyerő szériába kezdhetnek.
NB I.
Pápa - Győr
Szombat, 20:30 óra

A Lombard jól kezdte a szezont: a Videotontól ugyan kikaptak Szűcsék a nyitófordulóban, ám azt követően verték a Fradit, a Kecskemétet, és pontot hoztak az újonc Dunaújvárostól. A sárga-feketéknél Mátyus János vette át a szakmai munka irányítását a nyáron, s noha némiképp meggyengült a Veszprém megyeiek kerete, eddig várakozás fölött teljesít a brigád. Kenesei továbbra is sérült, ő biztosan nem lesz ott a hétvégi bajnokin. Két román futballista csatlakozott a pápaiak keretéhez - nagy kérdés, hogy a tréner kalkulál-e a légiósokkal.

160. Pápa - Győr, 2 (1.63) - Tippmix

Horváth Ferenc alakulatáról viszont nem mondató el a jó kezdés, a győriek háromszor égtek már meg, és mindössze három egység áll a nevük mellett. Kikaptak a Pakstól, a Viditől és a Fraditól, egyedül a Kispestet gyűrték le Priskinék. A nemzetközi porondtól villám gyorsan búcsúztak Langék, a svéd Göteborg kemény diónak bizonyult.

Az elmúlt években rendre elverte a Győr a Pápát, és ma sem lesz ez másként. Nyernek a zöld-fehérek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!