<>

 
 
 
Az biztos, hogy Madridba kerül az idei spanyol szuperkupa, a kérdés csupán annyi, hogy az Atletico, vagy a Real örülhet majd.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Merész tippünk van az Atlético-Real visszavágóra

Az biztos, hogy Madridba kerül az idei spanyol szuperkupa, a kérdés csupán annyi, hogy az Atlético, vagy a Real örülhet majd.
Spanyol Szuperkupa
Atlético Madrid - Real Madrid
Péntek, 22:30 óra

A párharc első felvonása után Diego Simeone gárdája várhatja kényelmesebb helyzetből a visszavágót, miután a keddi, Santiago Bernabéuban lejátszott találkozón 1–1-es döntetlent ért el. Az idegenben szerzett találat pedig azt jelenti, hogy a Matracosok egy esetleges 0–0-val is elhódíthatják a trófeát, s bár az argentin mester minden meccsre szinte tökéletesen szervezi meg a védelmet, egy Ronaldo, Bale, Benzema, Modric, Kroos, James Rodriguez támadósor ellen öngyilkosság lenne a gólnélküli döntetlenre játszani.

S ha már szóba kerültek a Királyiak, illik elmondani, hogy Carlo Ancelotti az odavágó után úgy nyilatkozott, ha csapata pénteken is képes lesz ugyanarra a játékra, amit a Bernabéuban mutatott, övék lesz a szuperkupa. No igen, a Realnak sem reménytelen a helyzete, hiszen egy aprócska gól már az ő sikerüket jelentené, az imént felsorolt névsorból pedig bármelyik klasszis képes egy villanásra.

110. Atlético Madrid - Real Madrid, 1.félidő X (1.95) - Tippmix

Sietnie tehát egyik gárdának sem kell, mert bár Ronaldóéknak lesz sürgősebb, annyira azért nem, hogy a mérkőzés elejétől felesleges kockázatot vállalva támadjanak. Éppen ezért az első félidőt ellötyöghetik a csapatok, a lényegi kérdésekről pedig majd a második játékrész dönthet. Arra pedig, hogy a szünetben döntetlen áll majd az eredményjelzőn, csábító szorzót kínálnak az irodák, mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!