<>

 
 
 
A svéd Malmö kiejtette a cseh bajnokot 2 gólos hátrányból, most pedig az osztrák Salzburg elleni visszavágó következhet. Ismét a góloknak szavazunk bizalmat!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Csoda helyett gólok Malmőben

A svéd Malmö kiejtette a cseh bajnokot 2 gólos hátrányból, most pedig az osztrák Salzburg elleni visszavágó következhet. Ismét a góloknak szavazunk bizalmat!
BL-selejtező
Malmö - Salzburg
Szerda, 20:45 óra

A Malmö a Sparta Praha ellen csodát tudott tenni, bár kétség kívül megérdemelték a továbbjutást, hiszen az idegenbeli 2-4-es vereség ellenére kétszer is vezettek Prágában, majd otthon 2-0-ra nyertek. A svéd bajnoki címvédő idén is nagy magabiztossággal menetel hazájában és 7 pont előnnyel vezet 21 kör után. Erre a meccsre egy sima 3-0-al hangoltak a kiesőjelölt Norrköping ellen. Meglepő módon otthon több pontot veszítettek el, támadójátéka rendben van, európai szinten viszont védelme sebezhető.

A Salzburg óriási formában futballozik hazájában: 6 forduló után pontvesztés nélkül, 29:1-es gólaránnyal áll. 8-0-ra verték pl. a Grödig csapatát, de legutóbb az Altach csapatán is 5-0-al gázolt át. Soriano óriásit focizik elöl, de rajta kívül még 3 potenciális gólszerzőjük is van és a középpálya is hatékony játékot produkál. A Malmö elleni első meccsen viszont gólt kaptak a hajrában, a védelem tehát nem átjátszhatatlan.

206. Malmö - Salzburg, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmix

Az első meccset 2-1 arányban nyerte az osztrák együttes, ezáltal félig-meddig elérte célját: előnnyel utazhat Svédországba, viszont kapott gólt, mely megnehezítheti a dolgukat. A Malmö semmiképp sem állhat vissza a visszavágón, hiszen az életveszélyes salzburgi támadójáték bármikor eredményes lehet. Gólratörően kell játszania mindkét félnek, márpedig ha a vendégek arra játszanak, akkor jönnek is a gólok! Szerintünk a Malmö a Sparta elleni meccsel ellentétben most nem ússza meg kapott gól nélkül, a 2.5 gól feletti opció pedig egészen jó szorzón kapható!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!