<>

 
 
 
A US Openen egy női és egy férfi mérkőzésre is akad szép oddsért tippünk, de szétnézünk a svéd kettőben is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Svéd gólok és az amerikai álom

A US Openen egy női és egy férfi mérkőzésre is akad szép oddsért tippünk, de szétnézünk a svéd kettőben is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

068. Grigor Dimitrov-Gael Monfils, 1 (1,60) - US Open, 17:00

A világranglista-8. és 24. mérkőzése a legjobb 16 között. Dimitrov annyi ígéretes esztendő után az idén végre befutott, áttörte a top10 kapuját és elkezdett a szűk élmezőnnyel harcolni. Az új Roger Federer már most több győzelmet aratott, mint egész 2013-ban, minden borításon veszélyes, így nyert tornát salakon, füvön és kemény pályán, utóbbin 18-8as mérleggel egészen erős. Sorsolása nem volt nehéz, egy 0:6-ot szettet leszámítva tökéletes. A másik oldalon az örök ígéret, az éppen hétfőn 28 éves Gael Monfils áll, aki tehetség alapján biztos top10-es játékos lenne, de állandó sérülések és formaingadozás miatt inkább top20-as. Az idén is voltak bravúrjai, így a nyolc közé jutott a Roland Garroson, azóta korai vereségek jöttek, mielőtt a héten átgázolt mindenkin, így Richard Gasquet-n is. A francia rendkívül rutinos, technikában is felveszi a versenyt a bolgárral, de egy ötszettes meccsen nem bízunk benne. Dimitrov újra bizonyíthat.

070. Belinda Bencic-Suaj Peng, 2 (1,75) - US Open, 17:00

A világranglista-58. és 39. mérkőzése a negyeddöntőben. Micsoda párosítás, micsoda tétért. Bencic a torna meglepetése, mindössze 17 évesen betört a világranglista top100-ba. Már a tavasszal salakon eljutott a selejtezőből nagy torna elődöntőjébe, azóta túlélt több selejtezőt, és Wimbledonban ment két kört. Azt azonban semmi sem jelezte, hogy négy egészen ütős nevet megver majd egyetlen hét alatt. Peng 11 évvel idősebb, páros specialista, jelenlegi 3. a rangsorban. Kemény pályán a legjobb, Wimbledon óta nagyon megy neki, megnyert egy kisebb tornát, sokáig jutott egy nagyobbon, ám igazán ő is a US Openen robbantott. Agnieszka Radwanska ellen szettet sem veszített, és Lucie Safarovát is lerendezte. Nagy tét nyomja majd a lányok vállát, mi a rutinra szavazunk a fiatalság ellen.

096. Syrianska-GAIS, több mint 2,5 gól (1,75) - svéd másodosztály, 19:20

A 9. fogadja a 13. helyezettet a 22. fordulóban. A Syrianska a liga harmadik legrosszabb védelmével bír, már 38-szor kapitulált, hazai pályán azonban óriási sorozatot fut, az utolsó öt mérkőzését megnyerte, és ha folytatja sorozatát, ezen a tabellán már a harmadik lesz. A GAIS viszonylag stabil hátul, eddig 28 találattal megúszta védelme, viszont ebből 17-et idegenben nyelt, ahol az egész liga legrosszabb csapata. Bár a Syrianska joggal lehetne esélyes, a motiváció nagyon is a kiesőjelölt vendégekkel van, akik okozhatnak gondokat. Ezért inkább a gólokban hiszünk, bízva a mindkét oldalon sebezhető hátsó sorokban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!